Wincc kurulum hatası

yavuzz

Üye
Katılım
14 Eyl 2007
Mesajlar
483
Puanları
1
İlk defa wincc Scada kullanıcağım dah önceden yüklemdim bu yüzden daha başlayamadan bir sürü sorun çıktı kendi bilgisayarım xp home fakat sanal işletim sistemi Wmare kullanrak xp proffesional'I sorunsuz kullanıyorum bu işletim sistemine wincc kurmak istedim setup komutundan sonra aşagıdaki uyarıyı veriyor bu uyarıyı göz önünde alarak denetim masasından ISS ve message quary denen programları seçtiğimde ikinci cd istiyor e haliyle bunu veremediğim için kullanamıyorum sizce ne yapabilirim bu programları indirp kursam olmazmı?
Yardımlarınız için çok teşşekkür ederim


The installation requirements have not been met for the following products:

DataMonitor Server
First install the Microsoft Internet Information Services (IIS).
WebNavigator Server
First install the Microsoft Internet Information Services (IIS).

WinCC V7.0 Standard
Microsoft Message Queuing is not installed. In order to be able to work with WinCC, please add this component: Settings -> Add/Remove Programs -> Add/Remove Windows Components -> Message Queuing.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
şu an için sanal işletim sisteminiin içine sanal bir sürücü oluşturdum ınunda çine image olarak kullanılan biir başka xp pro gösterdim bakalım olucakmı
 
Aga bosver, hdd nin bir partina xp pro kur mumkunse ingilizce olsun, guncellemeleri yap, simatic manager i kur, program ekle kaldirdan message quenin i kur. sonra wincc i kur. Bu sirayi bozarsan pc mavi ekran verebilir.
 
mavi ekranı çoktan yedim hatta bir ara hardiski bulunamıyor içerili bir uyarı bile aldım şimdi yüklendi çalışıyor fakat daha önce hiç kulanmadım acaba örnek proje bulabilirmiyiz?
 
kardeş merhaba, Microsoft Message Queuing hatası için denetim masası>program ekle/kaldır'a gir. sol tarafta "windows özelliklerini aç veya kapat" a gir. orada aşağıda "Microsoft Message Queuing Sunucusu" var. oraya girip tüm kutucuklarına tick at yani seçili duruma getir ve "tamam" a bas. bu sorun bu şekilde hallediliyor.
 

Ekli dosyalar

  • message queuing.jpg
    message queuing.jpg
    19.5 KB · Görüntüleme: 55

Forum istatistikleri

Konular
128,242
Mesajlar
916,125
Kullanıcılar
450,050
Son üye
denizlerdendeniz

Yeni konular

Geri
Üst