WFL 1620 Bosch Max Sorunu

bende herkesin yapamadığı , bilmediği , senelerin belki ömrün verildiği bir işin de burada bu kadar basit bir kaç kelimede harcanmasına karşıyım. benim altını çizerek söylemek istediğim konu , herşeyi paylaşırım herşeye yardımcı olurum benim açımdan sorun yok. örnek olarak ali ustam. yaptığı işi kimse yapamaz bilgisi tecrübesi kimsede yok. bu insan neden para kazanacağı konuları açık ve net burda ortaya döksün. Elinden geldiği zaman saatlerce satır satır bilgiler veriyor. ama kart üzerindeki arızalı parçanın bariz bi şekilde açıklanmasına karşıyım. kartlarla ilgili benim hiç bi bilgim yok. Sürekli de hak edene insana arızasını yaptırır el emeğini mutlak öderim. Ali usta ömrünü vermiş çözmek için ama biz bir kelimede bu emeği istiyoruz. bence saygısızlık.

. herkes elinden geldiğince paylaşımda bulunuyor. kimseye yardımcı olmayalım demiyorum. bildiğim her konuda fazlasıyla yardımcı oluyorum. burda görülmeyen , beni burdan bulup gece yarısı evimi arayan insanlar var. her şekilde yardımcı olmak için elimden geleni yaptım yaparım. konuyu farklı yerlere çekmeyelim arkadaşlar. ve sizleri de takip ediyorum çok faydalı bilgileriniz var. özellikle candoğan arkadaşım yakından takip ediyorum her mesajını önemle okuyorum. ben işin maddi yönünü de düşünmüyorum 1,5 - 2 senedir bu sitede birilerine yardımcı olmak için çabalıyorum hiç bir maddi çıkar gözetmeksizin. ne site yönetimini tanırım ne de başkasını. yöneticilik teklif ettiler kısmen kabul etmedim. ben birilerine bişeyler paylaşmak için burdayım , bilgi aktarmak için burdayım. ama bir ömrün verildiği bi kaç teknik bilginin de tek kelimede harcanmasına karşıyım.
 
peki sayın ustam cok guzel soyluyorsunuz kartlarla alakalı hıcbır bılgımde yok dıyorsunuz doğrumudur ?
o halde neden burda bılgısı olan ınsanlar bırsey yazmıyor veya bunu savunmuyor siz bılgım yok dıyıp burda mesaj yazıyorsunuz ?
o halde bırakında bunu ali ustam veya bılenler paylassın yanlıssa lutfen uyarın saygılar...........
 
45 gündür bazı sebeblerden dolayı forumla ilgili paylaşım yapamamaktayım,

Forum genel amacı paylaşımdır bu paylaşımlarda bu satırlarla tüm dünya insanlarına iletiliyor yani siz türkçe paylaşsanız bile yabancılar kendi dillerinde tarzancada olsa okuya biliyorlar.

Elektronik kartlarda ki hatalar mekanik hatalar gibi gözlemlerle degil bazı ölçüm teknikleri ve aletleri ile önceden sağlam kartlardan almış oldugunuz verileri aynı test aletleri ile bozuk kart üzerinde mukayeselerinizle lokalleştirebilirsiniz .
Her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır .
Siz bir avo metre ile ölçümle sorunu çözmeye çalışırsınız ben veya bu kartları daimi yapan kişiler analizör diye adlandırılan birkaç ölçüm teknigi birleştirilmiş pc destekli analizörlerle çalışmayı tercih ederiz bu analizörleri kullanma sebebimiz hataları kısa sürede çözüme ulaştırmak hata istatistiklerini tutmak .

Paylaşımlarınız arasında bu işte çok rant oldugu düşüncesi oluştuğu vede bu nedenle paylaşılmak istenmedigi de dile getirilmiş.

Kimse zorla bir bilgiyi paylaşmaz !

Paylaşmak istemiyorsa hepimizin ona saygı duymasıda gerekir her meslegin mahremi mutlaka vardır.

Burda paylaşılan konular tiçari degildir, evde eli tornavida, pense,anahtar tutan tüm tüketiçilerin kendilerinin çözebilecekleri basit ve pratik çözümleri önermek.

Art niyetli mesleği maddi çıkarlar için kötüye kullanan fırsatcıları dizginlemek 20- 30 günlük çıraklıkla dükkan açıp tüketiçinin malına cebine zarar veren gerçek meslegi simitçi kahveci,gazozcu olan kişilerin kucagına itilmesini önlemek.

Biz bu konularda titiz davrandık bazı uyanıklar nasıl olsa internette cevabı buluruz mantığı ile 20-30 günlük çıraklıgı bile yapmadan, SPOT tamirçi mantıgı ile işyeri kurup internetten aldıkları bilgileri yüksek bedellerle, kendileri vida açıp vida kapatmaktan başka birşey yapmadan faiş bedellerle tüketiçilerin kanını emmekteler.

Eğer gerçekten bu meslege gönül vermişler ve bu meslekten ekmek yiyen kişiler hassas teknik konuları zaten özel mesaj yolu ile veya telefonla sorup cevaplarını alıyorlar( bilgimiz dahilinde yanıtlıyoruz) ve biz buna MESLEKİ DAYANIŞMA diyoruz!
Amacımız bu satırlardan rant kazanmak değil toplumu doğru yönlendirilmesini vede mesleğin saygınlıgını, itibarını tüm kesimlere iletmek, hissettirmektir.
SAYGILARIM'LA
 
Bende her şeyin böyle açık ortamlarda paylaşılması taraftarı değilim..

Paylaşılacak bilgi var paylaşılamıyacak bilgi var..

burada paylaşılanlar yüzeysel olmalıdır..

Ustalara bu konuda hak veriyorum maalesef..

ben burayı amatörce takip edip birşeyler öğrenmeye çalışıyorum..amatörler için bazı ustaların bu denli bilgi paylaşım olayı çok iyidir..
 
mesaj yazan herkese tesekkurler bi sonuca varılamadıgına göre sayın yonetıcılerden rıcam bosuna bu konunun çöp olarak durmasına gerek yok lutfen sılersenız sevınırım ......................
 
arkadaslar arızalı parca ısaretlı olan yenısını taktım ve kart calıstı bılgınıze kolay gelsın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,282
Mesajlar
916,419
Kullanıcılar
450,114
Son üye
Susqunbey

Yeni konular

Geri
Üst