Vsx 6000 konferans kamera

yavuz31

Usta Üye
Katılım
12 Ocak 2010
Mesajlar
1,187
Puanları
156
Yaş
47
Arkadaşlar abim çöp toplar bende içerisinden bilgisayar kamera hdd power gibi kıymetli eşyaları alır kullanır saklarım bugün enteresan birşey getirmiş polycom marka konferans kamerası kamera 360 derece hareketli power ve kumandası herşeyi ile orjinal etiketinde AKBANK yazıyor muhtemelen akbankkapıcıya verdi abimde kapıcıdan çöp niyetine satın aldı bu cihaz nedir ne işe yarar para edermi evde kullanabilirmiyim bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Polycom RealPresence Group Serisi en üst seviyede video, ses ve döküman paylaşım yeteneği ile mükemmel iletişim, hızlı karar alma ve şirketler için rekabette öne geçmenin yolunu açar.

Polycom video konferans cihazları sayesinde birbirinden uzak oaln ofisler ile kaliteli ve mükemmel iletişim sağlanarak canlı toplantılar yapılır.

Döküman paylaşımı 1080p çözünürlüğünde ve saniyede 60 resim gönderimi sayesinde video klipleri, CAD animasyonları , medikal diagramlar veya işiniz ile ilgili dilediğiniz tüm uygulamaları iş arkadaşlarınız,bayiniz ve müşterileriniz ile paylaşmak çok kolay.

RealPresence Group 310, 500 ve 700 serisi video konferans sistemleri ile çok kolay döküman paylaşımı ve karşılıklı iletişim yapılır.

People+Content IP uygulaması ile PC veya Mac ile kablosuz döküman paylaşımı yapabilirsiniz.

EagleEye Producer ile yüz-tanıma algoritması sayesinde toplantı odasında konuşan kişiye kameranın otomatik dönmesi sağlanır.

EagleEye Director ile en yüksek kalite ve performansta konuşan takibi yapılmaktadır.
Polycom SmartPairing teknolojisi sayesinde kişisel tabletiniz ile video konferans başlatabilir, konferans aramalarını yönetebilirsiniz.

Microsoft Outlook entegrasyonu ile her oda kendi takvimini görebilir, tek tuş ile toplantılara katılabilir, kullanıcıların kolay konferans yapması sağlanır.

RealPresence Media Suite ile yüsek-kalite kayıt ve webcast yayın sayesinde eğitimler, canlı kayıtlar, şirket iletişimleri, bilgi paylaşımları elinizin ucunda.

RealPresence Group Serisi ile video konferanslarınızda en üst ses kalitesi , otomatik arka plan gürültü ve yankı engelleme teknolojisi ile konferansınızda dikkat dağıtıcı tüm etkenlerden kurtulursunuz.

Paket kaybı Engelleme mekanizması sayesinde Ses ve Video Konferans iletişimiznde yaşanan network kayıpları minimuma indirilir.

ortalama 20 bin tl cihaz temiz çalışır vaziyette arka girişlerinde power girişi, vga ,rs232 ,lan, mic, ses, video girişleri mevcut anlayan bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim vga kablosu ile tv ye bağladım ekran görüntüsü alamadım en azından evde doom kamera olarak kullanabilirmiyim diye
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,943
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst