Vodafone ve Cardfinans iki sahtekar milleti kandırıyor!

ayhani

Üye
Katılım
19 Ocak 2007
Mesajlar
186
Puanları
6
Yaş
39
Geçen gün cardfinans kredi kartını finansbank bankametiğine taktığımda "isterseniz birikmiş para puanlarınız ile cep lira yükleyebilirsiniz" diye bir öneri ile karşılaştım. Evet deyip pek kullanmadığım 541'li hattıma 12 tl yükledim. Sonra vodafone'dan bir mesaj geldi hattınıza 12 tl yüklenmiştir. Yüklenenen hediye! dakikaları vodafonlular ile bilmem şu kadar sürede kullanabilirsiniz. diye. Acayip şaşırdım. Ben kendi paramla aldığım konuşma süresine vodafone ne karışır. Ayrıca ne hediyesi? Ben birikmiş para puanlarımla aldım. Ben o para puanları markette harcasam market bana o para puanla yumurta alamazsın ekmek alırsın diyebiliyormu diyemiyor. Yani para puan bildiğiniz nakit para ile aynı değerde. Ben buna çok sinirlendim. Sırf gıcık olduğum için önce cardfinansı aradım bankamatik ekranında neden bu konuyla alakalı uyarınız yok diye hesap sordum anca kıvırıp vodafonu aramam gerektiğini söyledim. Vodafonu arayayım dedim, aaa oda ne yüklenilen para puanla bırakın diğer hatları vodafone müşteri hizmetlerini bile arayamıyordum. Ehh bu kadar terbiyesizlik fazla deyip sırf hesap sorabilmek için başka bir gsm hattımdan vodafone müşteri hizmetlerini aradım. Orada yaklaşık bir beyin özürlü olduğunu düşündüğüm müşteri temsilcisi beni 10-15 dakika bekletip biz sizi daha sonra ararı dedi. Bende daha sonra ne zaman dediğimde kıvırdı. Sonra bir mesaj geldi sorun yokmuş! Cardfinans ve Vodafone iki sahterkar firma biz Türk milletini dolandırıyor!
 
Gerçekten en azından, zaman ayırıp uğraşmıssınız, herkese örnek olmalı tüketici olarak çok dikkatli olmalıyız, özellikle şu elektrik faturalarındaki soygunlara hep birlikte dur demeliyiz. Sömürü bir düzen aldı başını gidiyor...Allah bu millete yardım etsin.
 
Kendi para puanınızla sizin nereyi arayacağınıza vodafone karışamaz. Bir dilekçe yazarak en yakın tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekiyor. Bu dilekçe ile para puanlarınızın iadesi isteyebilirsiniz.
 
''Anayasa ve kanunlara aykırı olarak abonelerden alınan 5 kalem bedelin tüketicilere geriye dönük iadesine karar verildi. Bu kararla tüketiciler her faturalarında ortalama yüzde 30 civarında fazladan ödenen bedelleri geriye dönük olarak alabileceklerdir''

Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti' tarafından başvurusu haklı bulunan Avukat Muhammet Kadir Karaçelebi için lehine verilen karar emsal niteliğindedir, tüm tüketiciler haklarını kendilerinden tahsil edilen bedeller ile söz konusu bedellere kesinti yapıldığı tarihten bu yana ödenen ücretlerin yasal faizi ile birlikte bu kararı örnek göstererk alabilirler....

Elektrik faturasındaki tüketiciye iade edilmesine karar verilen 5 bedel :

1-kayıp kaçak bedeli,
2-dağıtım bedeli6
3-personel satış hizmet bedeli,
4-personel sayaç okuma bede
5-iletişim sistemleri bedeli

 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst