US-BURN Sorunu Yardım

nanit

Üye
Katılım
21 Ocak 2011
Mesajlar
159
Puanları
1
Yaş
32
arkadaşlar pıc programlayıcımdan pice porgram atarken şu sorunu veriyor
bunun anlamı nedir

US-Burn V1.11 a2
-- Windows NT/2000/XP/Vista
-- Version 6.1 (Win7) Build 7600
--
-- PIC-database V.26 (25/10/2010)
-- USB-DLL-Version : 00010000
-- 1 sprut-device(s) detected
-- Brenner8, Firmware V. 0.15
-- Uz_me= 3,44
-- Uz_ee= 3,3
-- Ukor= 0,9594
-- Vdd = 4,797
## NO HEX-file loaded

Start to program FLASH## 5 error(s)
Start to program ID## 4 error(s)
Start write Configuration## 1 error(s)
 
Banada böyle oluyor bilen yok mu bu sorunu, hex kodu atıyom, programı kapatıp tekrar açtığımda pic içindeki hex kodu göremiyorum, boş gözüküyor kapladığı alan, anlayan varsa yardımcı olsun, ALLAH rızası için.

Mesela elimde yüklenmiş pic var diyelim içindeki kodları nasıl göreceğim bana bu lazım arkadaşlar, bilen varsa bana bir anlatıversin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bootloader yüklenmemiş olabilir(menülerden bootloaderin yerini gösterin),ıcsp uçlarındaki hatanızdan dolayı picin programlama uçları bozulmuş olabilir,vistada sıkıntı olabilir kuranlar vardı ama yapılandırmayla alakalı olabilir.ilk defamı kullanıyorsunuz yoksa sonradan oluşan bir olay mı?
 
bootloader yüklenmemiş olabilir(menülerden bootloaderin yerini gösterin),ıcsp uçlarındaki hatanızdan dolayı picin programlama uçları bozulmuş olabilir,vistada sıkıntı olabilir kuranlar vardı ama yapılandırmayla alakalı olabilir.ilk defamı kullanıyorsunuz yoksa sonradan oluşan bir olay mı?
pice atıyom hex kodunu okey yazıoy end diyom programı kaaptıp açtığımda hex kodu göremiyom ,bişey yüklemeye gerek yokki klluanma kılavuzunda yükleme lafan söylemiyo,aygıt yöneitcisine driver_2k_xp_vista klasörünü gösterip yükleme işlemi tamamlanıp kullanın diye tarif ediyo ,liüfen yardıcmı olurmusunuz,şiidmden teşekkürler.
 
brenner programından bootloader sekmesinden bootloaderin yerini gösterebiliyorsunuz ince ayrıntılı kurulumu sitede var aramalısınız..
 
sağolun ilginiz için bakacam teşekkürler,iyi günler,iyi çalışmalar

sayın pioneer5900 ben dijıtal zaman saati alıp içindeki devrenin kopyasını yani baskı devresini çizip tekrar yaptığım karta takmak istiyom,sistem analizi dersi için internetten devre yapıyom çalışmıyo en mantıklısı bu geliyo bana ama bu dijıtal yani mikrodenetleyici var içinde içindeki kodları bilmem lazım çünkü devre ile dosya vermem gerekiyo.acaba bu mikrodenetleyici içindeki kodları öğrenebilirmiyiz diye sorcaktım,eğer bilginiz varsa önerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

bizim buralarda yani DÜZCE'de bu konulkarda uzman bu işlerle uğraşan yok varsada ben bilşmiyom yani böyle forum aracılığıyla yardımlaşmak faysası oluyo keşke bütün sorunlar böyle çözülse.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
içindeki denetleyicinin ne olduğunu anlayıp daha sonra site içerisinde arayıp nasıl programlandığını öğrenmeniz gerekiyor,içerisindeki kodları almanız için code protect yani kod koruması olmaması gerekiyor ki üreticinin kopyalama riskine karşın bunu kesinlikle koyduğunu düşünüyorum en iyisi kendiniz yazmanız olacaktır buda zaman alır..ayrıca kopyalamak iyi birşey değil ama fikir alıp burada yapmak istediğinizde herkes yardımcı olacaktır ki bu işi gerçekten kendiniz yapasınız yoksa nette ücret verip ödev yaptırabileceğiniz çok yer var.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst