ups güç problemi

Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
47
Puanları
1
Yaş
37
merhabalar
pc için şirkete standart ups güç kaynağı aldık . fsp marka idi. Ürünün power tuşuna basıyoruz açılmıyor. elektriğine taktık belli bir süre beklettik gene açılmadı . tuşu problemli yada mekanik sorunu var diye mağazaya götürüp iade ettik yenisini vermişler. şimdi aynı ürünü açmak istedi gene açılmadı 5-6 saat şebekede beklettik . bataryası boştur dedik ama gene açılmıyor. tunçmatik kullanıyorum evimde de bu markayı ilk kez aldık fsp ürünü . bilemedik sizce sorun nerede . bilmediğimiz bir şey mi var . (bazı ups ler tuşuna 1-2 saniye basılı tutuşması gerekiyor diye de onuda denedik hiçbir ses yada ışık yok güç belirtisi de yok.)
bu konuda yardım rica ediyorum.

selman güleç
konya
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ups'in manuelinde nasıl devreye alınacağı anlatılmıştır. Manueli oku iseniz sorunu çözebilirsiniz diye düşünmekteyim. Bu şekilde bir çözüm bulamazsanız ilgili ürünü ait servise telefon ederek yardım alabilirsiniz. Onlar sizi telefon vasıtası ile ile şunu yapın, şu tuşa basın gibi yönlendireceklerdir.
 
Çok ilginç takipteyim. Merak ettim benimde yapacaklarımı yapmışsınız.
 
Sn. @uzman28 cevabı çok yerinde, satın aldığınız yere aynı cihazı denettirin görün nasıl devreye alınır, çalışırsa...!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,246
Mesajlar
916,151
Kullanıcılar
450,053
Son üye
sinankulfal

Yeni konular

Geri
Üst