UFO ATT-O1 Uzun Kule Vantilatör Arızası

byakrep35

Üye
Katılım
24 Eyl 2011
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
56
arkadaşlar elimde ufo kule vantilatör var.mavi ekran ışığı yanıyor fakat içindeki yazılar
okunmuyor sanki voltaj az geliyor gibi.Normal motoru 1-2-3 hızda çalışıyor fakat salınım
düğmesine veya ionizere basınca bazen hemen bazende 3-5 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor.arıza neden olabilir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi .teşekkürler.
 
Bende de aynı sorun var.salınım düğmesine basınca hemen kapanıyor.
Arıza hakkında bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruz.
 
arkaşlar içindeki kartta 1 adet 1000uf 63 v kondanstör var onu ve yanındaki 3 küçük kondanstrü değiştirin kolay gelsin...
 
sagolun diğer üç kondansatör mercimek mi acaba değerleri kaç?
 
hocam bu arıza herkeste var anladığım kadarıyla.usta arkadaşlardan veya yapanlardan fotosunu çekip anlatırlarsa çok memnun olurum.
 
Merhaba, Ufo ATSFI-121 marka vantilatörüm var. İlk başlarda pervanenin iyonizer veya sağa sola hareket etme özelliğini açtığımda otomatik olarak kapanma sorunu başladı. Şuanda da açma tuşuna basmamdan 1 saniye sonra otomatik olarak kendiliğinden kapanıyor. ATSFI-01 'de olduğu gibi 1000lik kondansatörü değiştirerek bu modelde çözüme ulaşmak mümkünmüdür?
 
arkadaşlar bu kule vantilatörü nasıl söktünüz? vidalarını çıkardım ancak kapaklarını ayıramadım. Rica etsem sökme videosu paylaşabilir misiniz?
 
Ufo vantilatörü söktüm. Kart arızalı çalışmıyor... kartı devre dışı bırakıp 220 voltla düz çalıştırmak istiyorum... Ekli resimdeki uçların hangilerini cereyana (L/N) bağlamam gerekiyor. Yada bağlantı şeması nedir? Çok fazla elektrik bilgisi olmayan amatörce ohmmetre kullanabilen birisine anlatılacak düzeyde acil yardım ederseniz sevinirim...
 

Ekli dosyalar

  • VANTİLATÖR MOTORU.jpg
    VANTİLATÖR MOTORU.jpg
    382.4 KB · Görüntüleme: 154

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,661
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst