Type-C to Type-C Şarj Problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Salih445
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salih445

Katılımcı Üye
Type-A to Type-C tip kabloları type-c girişi olan neye takarsam takayım şarj ediyor, ama Type-c to type-c kabloyu type-c girişi olan bazı cihazlarla kullanamıyorum. Hatta çoğunlukla kullanamıyorum, örnek vermem gerekirse kulaklığım, tp4056, gibi direkt 5v isteyen cihazlar 5v alamıyor. Kablo da iyi 45-65w şarjları destekleyen cinsten, ucuzu da işe yaramıyor, dedim şarj cihazı protokol seçiyordur, pcnin halihazırda 5v çıkışı olan type-c sini taktım yine 5v güç alamadım.

Data kabloları şaseye mi çekilecek ne olacak, bu problemin kaynağı nedir 5v çıkışı eski usül tak çalıştır neden alamıyorum.

Beyaz type-c type-c, siyah type-a type-c1_org_zoom.webpQj3jA5wk1683428165-1090x1090.webp

Dostum yardımın için sağol lakin bu paylaştıklarınla benim sorunumun yakından uzaktan alakası yok.

Dostum yardımın için sağol lakin bu paylaştıklarınla benim sorunumun yakından uzaktan alakası yok.
Şimdi deneme yaptım dediğiniz gibi aynı sorun yaşanıyor.
Şarjı 97 olan tablet,şarjı 70 olan telefonu type c to type c kablo ile şarj ediyor.
Ama ne telefon nede tablet TP 4016 şarj modülüne 5 volt vermiyor.
Kaliteli bir kablo

Şimdi deneme yaptım dediğiniz gibi aynı sorun yaşanıyor.
Şarjı 97 olan tablet,şarjı 70 olan telefonu type c to type c kablo ile şarj ediyor.
Ama ne telefon nede tablet TP 4016 şarj modülüne 5 volt vermiyor.
Kaliteli bir kablo
evet dostum tam da bu sorun, emeğin için test için çok teşekkürler.

Bu büyük bir sorun, çoğu portatif ürün 5v type-c kullanıyor, yeni nesil adaptörlerle bu tarz ürünleri şarj edememek çok büyük bir saçmalık.

Düz 5v çıkış alamıyorum

Type-A to Type-C tip kabloları type-c girişi olan neye takarsam takayım şarj ediyor, ama Type-c to type-c kabloyu type-c girişi olan bazı cihazlarla kullanamıyorum. Hatta çoğunlukla kullanamıyorum, örnek vermem gerekirse kulaklığım, tp4056, gibi direkt 5v isteyen cihazlar 5v alamıyor. Kablo da iyi 45-65w şarjları destekleyen cinsten, ucuzu da işe yaramıyor, dedim şarj cihazı protokol seçiyordur, pcnin halihazırda 5v çıkışı olan type-c sini taktım yine 5v güç alamadım.

Data kabloları şaseye mi çekilecek ne olacak, bu problemin kaynağı nedir 5v çıkışı eski usül tak çalıştır neden alamıyorum.

Beyaz type-c type-c, siyah type-a type-cEkli dosyayı görüntüle 115882Ekli dosyayı görüntüle 115883

USB-C PD ne demek?

USB-C (PD), cihazınızı USB-A çıkışlarında bulunan standart 12W şarjdan (iPhone veya 3. parti şarj bloklarıyla birlikte gelen küçük beyaz blok adaptörü gibi) %70'e kadar daha hızlı şarj edebilir.
Bu, cihazlarınızın tam şarja ulaşması için daha az zamana ihtiyaç duyacağı anlamına gelir.

https://support.dockingdrawer.com/e...erence-between-usb-c-and-usb-c-with-pd-218901

Forum istatistikleri

Konular
131,327
Kullanıcılar
455,159
Son üye
aytek066

Yeni konular

Geri