Tuvaletlerde 360 derece Hareket dedektörü bağlantısı?

Katılım
15 Ağu 2016
Mesajlar
96
Puanları
1
Yaş
32
merhaba abiler. Elektrik projelerinde tuvaletlerde sıvaaltı led armatürün hemen yanında 360 derece hareket dedektörü var.. Bu lambayı açmak için mi ? ve bunun bağlantı şekli nasıl yani kablolaması? Projelere baktığımda anahtara bir linye geliyor.. Anahtardanda ordaki armatürlere sorti çekiliyor genelde ama sensör için bir hat çekiliyor mu? ve bu hareket dedektorü neden lambanın yanında kullanılır ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Hareket dedektörünün illaki lambanın yanında olması istenen bir durum değildir. Yüksek tavanlı yapılarda işe yaramayacaktır mesela... Anahtarlama işlemini nerde nasıl yapılması isteniyorsa oraya koğuşlandırılmalı ve istenen hassasiyette olması gerekmektedir. Projelerde de gösterim farklılıkları oluşabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,601
Kullanıcılar
449,930
Son üye
oguuz680

Yeni konular

Geri
Üst