Turkcell Yurt Dışında Kullanılması Ve Şartları Nelerdir ?

Maxim-1995

Üye
Katılım
13 Şub 2011
Mesajlar
304
Puanları
1
Yaş
28
Arkadaşlar merhaba , ben kısa süreliğine yurt dışına gidiyorum ve Turkcell hattımı yurt dışında sorunsuzca kullanmak istiyorum ...
- Yurt dışınd akullanıma açtım fakat heryöne 1000 SMS paketim ve m.facebook paketim var. Fakat ben bu her iki paketimi de benden birşey kesmeden kullanabilecek miyim ?
Birde kullanma şartları ve ücretlendirme ne kadar dır ?
 
arkadaşım ben 2010 yılında azerbaycanda idim.
baküde yurt dışı tarifesi geçerli idi, baküye iner inmez turcelden mesaj geldi. arama dk/7,5 tl aranma dk/2,4tl.
yani biri beni arasa bile yine benden dakika başına 2,4 tl gidiyor idi.yurt dışında yurt içindeki kullandığın tarife geçersiz kalıyordu.şimdi nasıldır bilemiyorum,müşteri hizmetlerine sormanı tavsiye ederim.
genelde yurtdışında bazı ülkelerde allokart adında bir kart kullanılıyor(o ülkeye özgü) türkiyeyle ev veya cep olsun görüşmek baya hesaplı oluyor. bilmem anlatabildimmi.
 
Teşekkür ederim peki paketlere nolduna dair bir bilginiz var mı ?
 
Teşekkür ederim peki paketlere nolduna dair bir bilginiz var mı ?

Bu konuda en doğru cevabı Turkcell Müşteri hizmetlerinden almanız sağlıklı olacaktır.

Hangi ülkeye ve ne kadar süre ile gittiğiniz önemli. Bu cevabınıza göre Yurtdışında Turkcell hattınızı mı kullanmanız yoksa yerel yeni bir hat mı almanızın daha makul olacağı belli olacaktır. Turkcell hattınızın size maliyeti; gideceğiniz ülkeye göre değişeceği gibi sadece siz aradığınızda değil arandığınız durumlarda da extra görüşme ücreti ile ücretlendirilirsiniz.
 
Müşteri Hizmetleri De detaylı bilgi veremedi
 
Arkadaşlar az da olsa yardım ettiniz teşekkür ederim biraz daha fazla araştırdım ve bilgilere ulaştım işte Turkcellin cevabı ve linkte ki fiyatlandırmalar ... ( not : link yasak ise özür dilerim )


Turkcell Merhaba, paketleriniz yurtdışı kullanımı için geçerli değildir. Yurtdışı ücretlendirmesi gideceğiniz ülkeye göre değişkenlik göstermektedir. Ücretlendirme bilgilerine TURKCELL - YURT DIŞINDA KULLANIM linki üzerinden ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,992
Son üye
plaxo

Yeni konular

Geri
Üst