tsx 07 haberleşme kablosu hakkında

kurtbey03

Üye
Katılım
26 Ocak 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
37
elimde tsx 07 telemecaniq nano plc var amabilgisayarla haberleşme kablom yok servisine sordum 170 euro dediler ve ben ögrenci oldugum için alamadım eger basit bir şey ise kendim yapayım diyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilirmi.veya nerden daha ucuza alabilirim. birde kablanun resmi veya fotsu varmı sizde yardımlarınızı bekliyorum .şimdiden tüm arkadaşlara ve kantrol kalemi yönetimine teşekkür ediyorum.benim dogum günümü kutladıkları için.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
bendede aynı plc var, eğer haberleştirirsen banada yardımcı olursun.
 
Merhaba,

TSX07 nano için 170 Euro vermene değmez. Eski bir ürün. Onu ikinci el kısmından satarsan parası ile daha güncel bir cihaz alırsın. seri 232 haberleşen ürünler var kabloyu kendin yapıyosun.
 
arkadaslar acıl olarak tsx 07 ano plc -pc ıle haberlesmem gerekıyor.ama kabloyu anlayamadım.tsx 07 haberlesme kablosunu nasıl yapabılırım_*bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
 
merhabalar öncelikle tsx nano hakkında yardımınıza ıhtıyacım var tabı edersenız
ben masa ustu bır bılgısayara prograı kurdum ancak baglantı kablosunu arastırıyorum ama bulmak zor galıba yada soyl soylesem bu yapılabılır bırseymı örnegın ben omron kullanıyorum ve omronda rs232 nn farklı baglantılarını kullanarak baglanabılıyorum telemekanık hıc kullanmadım kablo konusunda yardıımcı olabılırmısınız lütfen "bır pres makınasının plc aynı zamnda xbt-h011010 operator panelı var operator panelı yenısıyle degıstrılmıs fakat plc nin run lambası sureklı olarak yanıp sonuyor telemekanık ile gorustum bana sunu soyledıler tsx nano nun stopa gectıgını soyledıler zaten operator panelı haberlesme kablosunu taktıgımda su hatayı verıyor dialog table authoriz in correct bana soyledıklerı plc ye baglanıp tekrar run a almam gerektıgını plc nın stop ta oldugundan bu hatayı verdıgını soyluyorlar yardımlarınızı rica ediyorum...
 
TSX NANO plc ler ile ilgili haberleşme sıkıntılarınız için özelden ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. Genelde forum mesajları pek takip etmiyorum, buraya yazdıklarınızı atlıyabilirim.
 
arkadaşlar bende Konu açtım ama kimse bakmadı konuya yardımcı olurmusunuz??



Arkadaşlar Pl707 Yalımdan Telemecanique TSX07 Cihazı haberleştiremiyorum. Araya RS232 den RS 485 'e converter Bağlayınca Haberleşeceğini göylediler ama onunla yada onsuz Haberleştiremiyorum. PLC-->PC Yaptığımda Şu Hata Çıkıyor;

Commundication error: Check the connection with the PLC and retry the operation.At least disconnect and reconnect your application.
 
bağlantoyı nasıl yapıyorsunuz. hangi pine hangi ucu bağlıyorsunuz.
schneiderin modbus driverı kurdunuzmu?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst