Trafo sarım

Katılım
28 Ocak 2018
Mesajlar
40
Puanları
1
Yaş
24
iyi günler trafo sarmam gerekiyor ama öncelikle ben zaten sarmıştım ama trafom acayip şekilde ısınıyo primer 240sarım primerde 2 sarım ben zaten ısıtıcı olarak kullancam trafoyu ama şu var ki nüvesi de cok ısınıyo benim istedğim nüvesinin değilde kabloların ısınması onlarda ısınıyo ama şunu soracam acaba böyle bir sarım şeklinde normal bir şey mi bu yoksa yanlış birşeyler mi var isteyene sarma hesaplarını paylaşcak arkadaşlara bütün istediği bilğileri verbilirim birde nasıl yaptığı acıklayarak yazabilllirmi teşekürler iyi çalışmalar
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
nüvelerde kısa devre gibi temas olmasın. Bildiğim kadarı ile silisli yalıtılmış olması gerekiyor. Benim uzmanlık alanım değil sadece bir fikir.
 
Boyutu ,watt ne? 240 az 2watt ta 4000 saran var 2500 yetsede...
 
Watt derken ne demek istediniz
Diğer şeyleri ölçeyim yazıyorum
 
Primere ne verdinizcikis kac volt, tabi sarim oranlari nuve bilgisi ve resimleri vermeniz faydali olurdu.
 
Trafoda saç paketin ısınması,saç laminasyonun diğer tabirle izolasyonunun iyi olmamasıdır.İkinci neden ise volt başına düşen tur sayısının az olmasıdır.Kullanılan tel kesidinin güce göre düşük olması da sargının ısınma nedeni olabilir.Kolay gelsin.
 
ee trafo ile ilğili şöyle diyeyim trafo primer tel çapı 1,20 lik sekonder kablo 4 bir kablo ile sardım 2 sipir şu varki ben bunu şöyle istiyorum çıkışından 100 anper versin istiyorum ama nüvesi ısınmasın eğer yardımıcı olursanız çok teşekür ederim birde trafo nüve in yapısını söylememe gerek var mı
 
Hangi devrede kullanacaksınız şeması varmu primer voltajı nnedir. Frekans nedir. Flybackmi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,687
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst