tp170b mono ilgili problem...

ak11474

Üye
Katılım
28 Şub 2007
Mesajlar
38
Puanları
1
Yaş
46
Arkadaşlar elimde 5 adet makine uzerinde, tp170b mono panellerim var. Bu makineler aynı, ama 3 adeti daha eski model. Bu paneller uzerindeki programları yedeklemek istedim. (Elimde lisanslı wincc flexible 2005 var) Yeni model panellerin programlarını .psd formatında alabildim. Ancak eski model makinedekilere ulaşamıyorum. Yani wincc panelle iletişim kurmak uzereyken biranda status bar kayboluyor ve program oylece bekliyor. Diger panellerle iletişim kurdugum için kabloda sorun yok ve programda lisanli oldugu için sorun yok. Tek aklıma gelen projenin protool ile yapılmıs olabilmesi ve wincc ile bunu alamamam. Bu konuda deneyimsiz olduğum için sizlere sormak istedim..
iyi çalışmalar dilerim..
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Muhtemelen Protool ile hazırlanmış panellerdir.Bu projenin yedeğini prosave programıyla alabilirsin.Gerekli kablo bağlantısını da Egesim den öğrenebilirsin.Ben aynı şekilde Op 17'den yedek almıştım.Fakat iki panel arasındaki bağlantılar farklı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,755
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst