Toshiba İnverterler ile İlgili Tüm Sorular Buraya

standart modbus ile yapmalısın PCM001Z programı ile bağlana bilirsin rahatlıkla
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Vf-ps1 75 kw motor syrucum var.calisirken EF2 hatasi veriyor.kotologlarinda topraklama hatasi diyor ama topraklamam bagli gayette uygun neden veriyor olabilir
 
EF2 hatasi motor tarafındaki sistemde toprak kaçağı olduğunu gösterir. Önce yük tarafını ayırıp motor kablosunu sonra motoru izolasyon testine tabi tutmak lazım nam-ı diğer MEGGER. Eğer sorun bu değilse sürücü çıkış katında problem olabilir. Onu anlamak için motor kablolarini ayirip surucuye tekrar start ver. Hata gozukmuyorsa surucu saglamdir.
 
S. A. Çok ilgimi çekmesine ve daha önce sürücüsü olan soğutma veya mutfak makinalarına teknik servis hizmeti vermeme rağmen, sıfırdan programlama yapmamıltım. Şimdi elimde toshiba marka vfnc1s model sürücü ve buna uygun özelliklerde motor var. Edindiğim türkçe parametre listesi ve ingilizce manual dökümanından, kabaca ayarladığım parametrelerle devir ayarı tork desteği gibi denemeler yaptım. Yalnız bu sürücüye komut vermesi için başka komponentlerde kullanmak istiyorum. Türkçe dökümanı olan yada sürücünün çıkışları hakkında detay verebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Birde elimde, vemus elektronik üretimi mcc1100 professional counter var. Çıkışlarına bakınca, birçok projeye uygun ve birçok farklı varyasyonda kullanılabileceğini görüyorum. İnternet ortamında programlanması konusunda hiçbir döküman yok. Birkaç saat uğraşmama rağmen sadece ileri saydırabildim. Teknik döküman olmasa da en azından programlama mantığını biri anlatırsa memnun olacağım. 1i alarm olmak üzere 3 adet röle out, 1 analog out, 220v besleme ve reset 0v inputA-B +12-0v pinleri var. Çift display ve v-f seçeneği bulunuyor. Yardım bekliyorum.
IMG_20171105_175639.jpg IMG_20171107_225350.jpg
 
Merhaba ASSSSSSSA,

Konuların arasında Toshiba inverter geçmemesi demek Toshiba inverterin kullanılmadığı anlamına gelmez. Bu gün Türkiye pazarında yılda 8000 in üzerinde Toshiba inverter satılmaktadır.
Toshiba inverterler için manuel ve örnek uygulamalar gibi birçok dökümanı forumda paylaştık ki ihtiyacı olan birilerine sorup aramadan buradan indirsinler diye. Sağolsun yönetici arkadaşlarda konuların arasında kaybolmasınlar diye sabitlemişler.
Belki haklısın tekbir başlıkta açılabilirdi fakat farklı uygulama ve dökümalar olduğu için yönetici arkadaşlar bu şekilde uygun görmüşler.
benmdee vf-s11 hakkında oca1 arızası başıma bela oldu klavuzda yazılan bütün parametreleri girmeme rağmen hala çözüme kavuşturamadım yardımcı olabileceeek değerli abilerim varmı acaba ??
 
Toshiba AC Motor sürücüleri ile ilgili tüm sorularınıza ve sorunlarınıza, Toshiba inverterler konusunda uzman arkadaşlarımla birlikte yardımcı olmaya çalışacağız.
merhaba vfs15 modelinde, calışan motorun yerine farklı bir motor takınca sürücü e39 alarmına geçiyor aynı marka motor veya eski motoru takınca calısmaya devam ediyor. burada sorun nedir acaba.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst