Arkadaşlar merhaba..Togg t10x elektrikli araç için sarj ünitesi alacağım..hangi markadan almalıyım kullanıcı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..hayırlı günler..şimdiden teşekkürler....

Aynen, çok uzun kullanım tecrübeleri olanlar bu konuda öneri yapabilir belki.Markaya çok takılmayın bence. Arkadaşım aşağıdaki ürünü kullanıyor, memnun.
https://a.aliexpress.com/_EGPIL57
ali expressten ne kadar zamanda geliyor ? bilgisi olan var mı?Markaya çok takılmayın bence. Arkadaşım aşağıdaki ürünü kullanıyor, memnun.
https://a.aliexpress.com/_EGPIL57
pahalı bir ürün olduğu için 10 gün gibi bir sürede. zaten sayfasında bakarsan görüyorsun. temudan sonra sevkiyatı hızlandırdılar.ali expressten ne kadar zamanda geliyor ? bilgisi olan var mı?
ali expressten ne kadar zamanda geliyor ? bilgisi olan var mı?
30 avronun üzerinde bi ürün olduğu için turkiye'ye gönderim yapmayacaklardır.
şartları zorlayıp getirtseniz bile gümrüke takılıp ithalat prosedürü uygulanacaktır. gümrük müşaviri tutup astronomik bi bedel ödemek zorunda kalacaksınız.
not: türkiye deposunda gönderim yapıyorlarmış sonradan fark ettim.
artık yurt dışından bir şeyler almak havada bulut gibi bir şey oldu. küçük zımbırtıları değil. kullanılabilir işe yarar gerçek şeyler. gümrüğü ayrı dert, nakliyesi ayrı dert. çinli amca kuralları delmek için yurtiçinde depo tutuyor ve ürünlerin bir kısmını burada depoluyor. gümrük ve nakliyede bekleme olayını burada deliyor. temu hepsini aynı pakete koymuyor paketleri bölüyor. unutmayalım yasaklar ve kurallar delinmek için vardır. minareyi çalan kılıfını uydurur. ben güzel ülkemde bu ürünleri uygun fiyatlı, kaliteli ve garantili almak isterim ama üreten adamın kafasına odunla vurup üretmemesi için her şeyi yapıyorlar.30 avronun üzerinde bi ürün olduğu için turkiye'ye gönderim yapmayacaklardır.
şartları zorlayıp getirtseniz bile gümrüke takılıp ithalat prosedürü uygulanacaktır. gümrük müşaviri tutup astronomik bi bedel ödemek zorunda kalacaksınız.
not: türkiye deposunda gönderim yapıyorlarmış sonradan fark ettim.