Tigem (tarım işletmeleri genel müdürlüğü) şanlıurfa/ceylanpınar

Katılım
4 Eyl 2008
Mesajlar
163
Puanları
1
Yaş
39
Başlıkta adı geçen kuruma kpss ile endüstriyel elektronik teknikeri olarak yerleştirildim ve atama bekliyorum. Bu kurumda çalışan abilerimizin yahut kurumu bilen abilerimizin görüşlerini almak istiyorum.

1) Endüstriyel elektronik teknikerleri bu kurumda ne iş yapar?
2) Çalışma ortamları ve şartları nelerdir.
3) Net maaşları nedir?
4) KİT olmasının bir dezavantajı var mıdır?

bunlar dışında aydınlatmak istediğiniz konular varsa bilmek isterim.

Görüşleriniz benim için değerli, zaman ve emek harcayıp bilgilendiren abilerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...

İyi çalışmalar.
 
Öncelikle hayırlısı olsun arkadaşım, ilk 2 madde hakkında fikrim yok çünkü kurumu ve çalışma şartlarını pek bilemiyorum. Maaşında asaletin dolunca (6 ayın sonunda) 2.500 tl den aşağı olmaz sanırım.

Kamuyu çalışma alanı olarak seçmen, günümüz şartlarında çok akıllıcadır. Kit te olmanın dezavantajı, diğer 657 li memurluklara göre yıllık iznini o sene içinde kullanman gerekliliğidir. 657 de ise bir sene sonrada o yıllık iznini kullanabilirsin. Bir diğer dez avantaj kit personelinde yüksek vergi dilimi vardır. Maaşın 657 de ki eşedeğerinden biraz daha yüksektir ama yıl sonuna doğru vergi kesintilerin daha fazla olacağından aynı seviyeye gelirsin.

İş garantin vardır, her sene sözleşmen yenilenir, sözleşme maddelerin zaten 657 deki çalışma şartlarıyla aynıdır. Kurumun özelleşse de havuza alınıp tercih ettiğin illerden bir kuruma atanman yapılır. Haftada 40 saat çalışma durumun vardır.
 
verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,718
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst