Tia portal V14 indirdim işletim sistemim win 7 pro 64 bit ama çalışmıyor

Katılım
18 Ocak 2008
Mesajlar
1,069
Puanları
156
Yaş
39
Tia portal V14 indirdim işletim sistemim win 7 pro 64 bit ama çalışmıyor

Herkese selamun aleyküm arkadaşlar kurdum ama ekb sorunu var ve de şu şekilde bir hata veriyor acaba neden ve ne demek istiyor ?
njmrzg.jpg
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Benim önerim şu an v14 kullanılmaması tam oturmuş bir versiyon değil bekleyin servis paketleri çıkacaktır düzeltilmeler yapılacaktır onları kurmanızı tavsiye ederim. Böyle durumlarda ilk çıkan versiyonlar hep sorunlu olmuştur.
 
En güzeli formatı atayim ve v13 u kurup biraz daha devam edeyim
 
ben şöle bir tavsiyede bulunmak isterim eğer iş yapıcaksanız önce iş yapıcanız cpu versiyonunu kurun çünkü 11 12 13 14 biribirinden program alamaz tabi elinizde program yoksa ama örenmek amaçlı kullanıcaksanız 14 u kurun derim
 
@genç22 ustam 14 ü win 7 64 bit sp1 e nasıl kurabilirim ki hata vermesin ?

Mesela şu an tia portal v13 sp1 pro yüklü onu update etsem düzgün kurulur mu acaba ?
 
13 kuruluysa 14 ün bazı dosyalarını kuramayabilir eğer örenmek için kurcaksan okey ama sırf 14 olduğu için kurcaksan hiç uraşma derim ha illede kurcam dersen 13 ü komple kaldırıp öle dene
 
Setup dosyasını yabancı bir siteden indirerek yükledim. Bende sizdeki durumla karşılaştım. Bir arkadaşın tavsiyesine uyarak Setup dosyasını Siemens orjinal sitesinden indirdim. Sorunsuz yükledim.
 
Değerli ustalarım bu mesaja geriye dönme gereği duydum ilginiz için hepinize teşekkür ederim.

Geçtiğimiz günlerde bir tane yeni bir laptop aldım i7 işlemcili 7. nesil bir işlemci
Bana cihaz geldiğinde üzerinde 5400 rpm hdd vardı onu anında söktüm ve bir tane ssd 240 gb hdd satın alıp taktım ve win 10 yükledim. ( zaten orjinal hdd de de win 10 pro yüklü idi )

Ardından tia portal v14 ü denemek için bu laptopuma yükledim şu an hiç bir sorun çıkmadan çalıştı. Yani benim win 10 da kullanmam bir problem teşkil etmedi sadece crack işlemi falan yapmadım direk merak ettiğim için yükledim ardından da formatladım gitti :D

İlgilenen arkadaşlar ve ustalarım için bir işe yarar umarım...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst