Tia Portal v11 - v13 Kurulum

brkbysl

Üye
Katılım
5 Ara 2010
Mesajlar
94
Puanları
1
Değerli arkadaşlar, bilgisayarımda tia portal v13 versiyonu bulunmakta. Fakat siemensin bazı sinir bozucu tarafları var ki çoğumuz bunu yaşamaktayız mesela v11 ile yazılmış programı v13 ile upload edemiyoruz. Size soracağım soru şu; sistemimdeki v13ü kaldırıp v11 kurma gibi bi imkanım yok. Ancak harici bir hard disk'e v11ü kursam hard disk pc'ye bağlı iken v11 ile çalışma yapsam hard diski çıkarınca v13'le çalışmalarıma devam etsem sizce herhangi bir sorun yaşarmıyım ? Böyle bir çalışmayı daha önceden yapan var mı ? Varsa bu konuda beni aydınlatırsa çok sevinirim. İyi çalışmalar..
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bilgisayarınıza sanal pc kurun ve sanala v11 i kurup çalışma yapın biraz ağır çalışır ama işinizi görür.
 
Sanal pc kurma hakkında çok fazla bilgim yok bu konuda yönlendirme yaparsanız sevinirim. Peki bu hard disk olayına ne dersiniz olmaz mı ?
 
Hdd olmaz diye düşünüyorum sanal daha basit ve internette araştırın resimli ve videolu anlatımları mevcut youtube da bir çok video var.
 
Anlaşıldı bi araştırmasını yapayım ilginiz için teşekkürler.
 
kardeş v12-v13 paralel çalışmakta benim laptop ta ikiside kurulu problemsiz çalışmakta
 
İki programıda aynı işletim üzerinden çalıştırabiliyorsun yani herhangi bir sanal pc veya harici disk kullanmadan yanlış anlamadıysam ?
 
Hayır birini asıl isletim sisteminize diğerini sadece sanal isletim sisteminize kuracaksiniz. 2 ayrı pcniz varmış gibi olacak sonucta.
 
O konuda hem fikiriz fakat arkadaşın söylediği sanki aynı işletim sistemine kurulmuş gibi geldi
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst