Testo elektriksel ölçüm cihazları - Pens ampermetre, multimetre, akım/gerilim test cihazı...

Testo Ltd.

Üye
Katılım
8 Mar 2013
Mesajlar
5
Puanları
1
Testo’nun yenilikçi elektriksel ölçüm cihazları, olağanüstü düzeyde kullanım kolaylığı ile öne çıkarken, tamamen yeni teknolojileriyle yeni standartlar belirliyor.
Otomatik ölçüm parametresi tanıma özelliği ile dijital multimetreler, benzersiz kavrama mekanizması ile pens
ampermetreler ya da akımı da ölçen kontrol kalemleri – yeni bir döneme hoşgeldiniz.

Dijital multimetre testo 760
testo 760’ın üç modeli hatalı ayarları ortadan kaldırır, çünkü ölçüm soketlerinin atanması ile ölçüm parametreleri otomatik olarak algılanır ve uygun fonksiyon tuşları aydınlatmalı olarak gösterilir. Geleneksel çevirmeli düğme yerine kullanılan fonksiyon tuşları, kolay kullanım ve daha yüksek güvenilirlik sağlar. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Pens ampermetre testo 770
Pens ampermetre testo 770 ailesinin üç cihazı, şalt dolaplarında akım ölçümü için uygundur. İki kıskaç kolundan biri tamamen cihazın içine çekilebilir. Bu eşsiz kavrama mekanizması sayesinde sıkışık şalt dolaplarındaki kablolar kolaylıkla kavranır. Otomatik ölçüm parametresi algılama da güvenilir çalışmayı sağlar: akım ve gerilim alanında, her üç cihaz da doğru ve alternatif akımı algılar ve direnç, süreklilik, diyot ve kapasitans gibi diğer parametreleri otomatik olarak seçer.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

Gerilim test cihazı testo 750
Gerilim test cihazı testo 750 ailesinin üç modeli çok yönlü bir LED ekrana sahip ilk cihazdır. Ekran her pozisyondan görülebilir ve eşsiz fiber optiği sayesinde ideal gerilim göstergesidir.
Her üç model de son gerilim test cihazı standardı EN 61243-3:2010’u karşılar ve CAT IV uyarınca güvenlik
özelliğine sahiptir. Cihazların gerilim testi, süreklilik testi ve döner manyetik alan ölçümü için önemli fonksiyonları vardır.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

Akım/gerilim test cihazı testo 755
Türünün ilk örneği: son standarda uygun ve aynı zamanda akım da ölçebilen gerilim test cihazı. Bu şu anlama gelir: İki cihaz hemen hemen günlük tüm elektrik ölçümleri için uygundur. Her kullanımda otomatik olarak doğru ayarları seçerler ve böylece tehlikeli olabilecek yanlış ayarları önlerler. Her iki model de, gerilim /enerjiyi kesimini belirlemek, akım ve direnç ölçmek ve süreklilik testi için tüm önemli fonksiyonlara sahiptir. Ölçüm uçları kolaylıkla değiştirilebilir, böylece hasar durumunda bütün cihazın değiştirilmesi gerekmez.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

Temassız kontrol kalemi testo 745
1,000 V’a kadar ölçüm aralığı ile temassız kontrol kalemi özellikle herhangi bir şüpheli arıza kaynağının hızlı
kontrolü için çok uygundur. Alternatif gerilim belirlendiğinde, testo 745 net bir görsel ve sesli sinyal yoluyla uyarı verir. Güvenilirliği arttırmak için kontrol kalemi, yüksek-frenkanslı parazit filtresine sahiptir.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

İletişime geçmek için tıklayınız.
 

Ekli dosyalar

  • Elektriksel-olcum-cihazlari (2).pdf
    3 MB · Görüntüleme: 7
  • testo-745 (2).pdf
    201 KB · Görüntüleme: 1
  • testo-750 (2).pdf
    221.7 KB · Görüntüleme: 1
  • testo-755 (2).pdf
    215.5 KB · Görüntüleme: 4
  • testo-760 (2).pdf
    212.2 KB · Görüntüleme: 2
  • testo-770 (2).pdf
    284.3 KB · Görüntüleme: 3

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,548
Kullanıcılar
449,913
Son üye
Sadullahfahri

Yeni konular

Geri
Üst