testere makinası için (yardım)

Katılım
11 Ocak 2008
Mesajlar
555
Puanları
1
arkadas lar elımde ıkı tane bıtane 2,5kw asenkron motor var ıkı tane progswich var motoru mılıne baglı 10 cm lık bı parca takıcam mekanızmayı gozunuzde canlandırabılıyomsunuz bılmıyorum ama starta bırkere basıcam motorun mılındekı parca bır saga sola yada ılerı gerı hareket edıcek swichler acıp kapatacak takı stop a basıncaya kadar seklı ekleyemıyorumkı:(sıstemı testereyle kesme işlemınde kullanacam motor asagı kes kesım bıttı kalk kumanda semasına ornek cızmler uretebılırmısınız?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
açıkçası anlattıklarını tam olarak anlayamadım ama verdiğin malzemelere göre elimizde bir tane kesme makinamız var. 2 adet switch aşağı yukarı sınırlarını belirliyor, bir adet motor da testereyi çeviriyor. aşağı yukarı hareketi de hidrolik pistonla sağlıyoruz. istediğin buna mı benziyor?
 
sn. theglove evet anlatamadım ama sız olayı cozmussunuz motorun mılıne baglı bır testere var asagı yukarı hareketıde pıstonla yapıyoruz ancak yenı bı sıstem denemek ıstıyorum bız onceden onu asagı yukarı haraketi dogrusal olarak yanı testere malzeyı kesıyo asagıdakı lımıt swıch ı goruyo gerı gelıyodu ben bunu daıresel olarak yapmak ıstıyorum seklı gonderebılsem ekleyemıyorumkı:(daha neet anlıcaksınızda sıteye yenı uyeyım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst