Telemecanique TSX17 PLC------TSX 172 3428 programlam yazılımı + kablo

Katılım
3 Mar 2010
Mesajlar
125
Puanları
1
Yaş
41
Telemecanique TSX17 PLC------TSX 172 3428 programlam yazılımı + kablo bağlantısana ihtiyacım var arkadaşlar. birde bu plc lerde bulunan eeprom kartın ile arızalı plc den saglam plc ye program aktara biliyormuyum.. kullanan arkadaşlar benimle tecrübe bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
diğer model plc lerde yardım eden çok varda sanırım telemecaniz plc ahada pek fazla kullanılmıyor
 
tsx17 ler sıkıntılı. windowsta ve os warp işletim sisteminde çalışan programları var. ben bazı hem windows için hem os warp için denemelerde bulundum ama başarılı olamadım. programları malum rus forumunda bulabilirsiniz.
 
sayın alg444 botek te sschneider elektrik bayisisiniz programı sizin gibi arkadaşlardan alamayacaksak nerelerden alacağız. reklam olsun diye cevap vermişsiniz.
 
bu plcler sıkıntılı zaten artık yok gibi birşey
 
Telemecanique TSX17 PLC ler PL7-2 adlı programla programlanıyormuş..arkadaşlar fakt ben programdan pek bişi anlamadım acıkcası..başaran olursa lütfen paylaşsın
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst