Telemecanigue-Vacon sürücüler hakkında sorunlar ve uygulamalar buraya

Öyle bir şey yok senin dedigin gibi olmaz paraler baglantı olur aynı anda çalışır durur böyle ugulama var senin dedigin gibi biri çalışsın o dursun durumu yoktur.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Selam arkadaşlar size bir fonksiyon hakkında sorum olacak.Altivar 61 cihazım PID uygulamasında çalışıyor ve basınç sabitliyor.PID basıncın gerekli olduğu durumlarda 45 ile 60 hz arası ayarlamalar yapıyor , basınç sensöründen aldığı referans doğrultusunda.Basınç gerek olmadığı durumda ise 10 hz kadar iniyor ve o noktada sabit kalıyor tesisat kaçaklarından dolayı ve ben bu durumda cihazın serbest duruş yapmasını bir türlü bulamadım.Cihazın 10 hz de bir süre çalıştıktan sonra otomatik durma fonksiyonu varmıdır ve bu duruşu yaptıktan sonra starta tekrar basınca çalışması için ne yapılabilir.3 telli kontrol kullanıyorum ve PID uygulaması olduğu için sürekli çalış komutu alıyor bir çözüm bulamadım yardımcı olacak arkadaşalara şimdiden teşekkür ederim.
 
merhaba arkadaşlar..atv32 nin fanlarının sürekli çalışması ile ilgili parametresi varmıdır.şimdiden teşekkürler...
 
Son düzenleme:
arkadaşlar sorduğum sorunun cevabını bugün buldum..saolun..
 
Merhabalar,

Elimde altivar 71 sürücüm var. LI1 ileri butonuna, LI2 geri butonuna,LI3 ileri durdurma fotoelektrik sensörüne, LI4 geri durdurma fotoelektrik sensörüne bağlı. Sensörlerim 24 v çıkış veren pnp sensör (panasonic cx 422 p-z). Motorumun şu şartlara göre çalışmasını istiyorum. İleri durdurma sensörümün çıkışı 0 Volt ve ileri butonuna bastığımda motorum çalışacak, ileri sensörümün çıkışı 24 Volt olduğunda ileri butonuna bassam bile motorum çalışmayacak. Aynı şey geri yön çalışma içinde geçerli. Problemim ise şu şekilde: sensörüm 24 Volt çıkış verdiğinde ileri butonuna bastığımda motorum çalışıyor 0 volt oldugunda ileri butonuna bastıgımda motorum çalışmıhyor. Bu kontak problemini hangi parametre ayarlarından çözebilirim?
 
altivar 28 serilerinde pc ile bağlantıyı hangi program ile sağlıyoruz malum somave görmüyor araştırdım ama bir türlü bulamadım elimizde orjinal kabloda var tüm seriler için gecerli olan bu kablo altivar 28 serisindede çalışırmı sağolun...
 
Selam arkadaslar sürücünün önüne 25 A cift yönlü pako şalter baglanti yapildiginda sürücüye bi sıkıntı olurmu aceba.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Merhaba VACON 10 AC SÜRÜCÜ ready gelmiyor açılmıyor ev ortamında monofaze bağlantı yapıyorum mecburen sürücünün kullanım kılavuzunda ?? Vacon 10 3 fazdan biri topraklanmış şebekelerde çalışmaz ibaresi var nasıl bir bağlantı yapmalıyım yada sürücü arızalımıdır Teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,100
Mesajlar
914,975
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst