Tekstil Sektörü İçin Sürücü Seçimi

Katılım
8 Ağu 2017
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
33
Arkadaşlar Merhaba;

Tekstil sektörü için doğru ve ekonomik sürücü bulmaya çalışıyorum.Herkes bir marka tutturmuş gidiyor ve herkesin ürünü kendine göre en iyisi. Schneider kullanda var ABB, Lenze, Siemens hatta delta kullananda var.
Sizce marka seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
omron'a baktın mı? saydıklarının arasında omron yok.
birde omron'a bakmanı tavsiye ederim.
 
Omron'u plc olarak biliyor ve kullanıyorum ama sürücü olarak hiç kullanmadım. Tekstil sektörüne de yeni girdim. Ortam genelde çok sıcak oluyor ve yaygın olarak lenze kullanılıyor. Lenze abb yada diğerlerinden daha iyi bir sürücü müdür? Lenze için senkronizasyonu (diğer sürücüler ile senkron çalışması) en iyi olan sürücü deniyor ne kadar doğru ? Lenze tamire daha elverişli deniyor diğerleri tamir olmaz mı ?
 
Bahsettiğiniz gibi, ortam çok sıcak. Panolaın havalandırma ve pamuk tozundan arındırılması hussuna dıkat edersen, her cihazı kullanabilirsin. Servis ve bilgi konusunda ulşab,leceğin markaları tercıh etmenızde yarar var.
 
Tekstil sektöründe genellikle IP koruma sınıfı yüksek cihazlar tercih ediliyor.
Gaziantep NS Müh. firmasından destek alabilirsin. 0 342 337 41 37 Danfoss ve Lenze bayisidir.

Danfoss markası olarak Lakshmı firması ile global çalışmaktayız. Ekte hintli bir arkadaşın telefonu var. Türkçe biraz biliyor. Bilgi alabilirsin. Türkiye ofisleri Kahramanmaraş tadır.
 

Ekli dosyalar

  • Expectation Out of Service from PE PartnerTeam.pdf
    1.8 MB · Görüntüleme: 13
  • Lakshmi Machine.JPG
    Lakshmi Machine.JPG
    13.8 KB · Görüntüleme: 14
Lenze sürücülerin fiyatları diğer markalara göre çok yüksek . Bu yüzden lenze ile çalışmayı ikinci plana almak istiyorum. Makine otomasyonlarında hep ABB kullandım fakat tekstilde bunu kullanmaya pek cesaret edemedim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,469
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst