Teknik Öğretmen Hakları Derneği

genctr

Üye
Katılım
22 Nis 2012
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
43
Teknik Öğretmen Hakları Derneği

DERNEĞİMİZİN KURULUŞ AMACI

Derneğimiz Teknik ve Mesleki Eğitim Fakültesi mezunlarının sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek amacıyla 05.10.2012 tarihinde Ankara'da kurulmuştur.

TEKNİK ÖĞRETMEN HAKLARI RESMİ WEB SİTEMİZ

http://www.teknikogretmenhaklari.com
 
Hayırlı olsun.

İnş. derneğinizin hak arayışı sadece sanal alemde kalmaz.

İl il teşkilatlanmadıkça, her il de sosyal aktiviteler, seminerler, mesleki kurslar düzenlemedikçe, herhangi bir hak veya talep arayışında yetkili kurumların derneğinizi dikkate almayacağını unutmayınız.
 
Teknik öğretmen hakları derneğinin çalışmalarını heyecanla izliyoruz.
 
Meslek yüksek okulunun ilk mezunlarındanım.Makina( teknikerliği bölümü).Mezun olduktan hemen sonra,mühendisliğe devam edebilmek için çok mücadele verdik ve kazandık.Çoğu arkadaşım mühendis oldu.Ne varki çalıştığım kurum sadece 18 gün boyunca günde bir saat izin vermedi.Hala aynı okuma hırsı ve azmi var,fakat emekliliğim geçti.Umarım sizlerin de mücadelesi başarıyla sonuçlanır.
 
Meslek yüksek okulunun ilk mezunlarındanım.(Makina teknikerliği bölümü).Mezun olduktan hemen sonra,mühendisliğe devam edebilmek için çok mücadele verdik ve kazandık.Çoğu arkadaşım mühendis oldu.Ne varki çalıştığım kurum sadece 18 gün boyunca günde bir saat izin vermedi.Hala aynı okuma hırsı ve azmi var,fakat emekliliğim geçti.Umarım sizlerin de mücadelesi başarıyla sonuçlanır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst