tekfen suudı arabıstan

kepetto

Üye
Katılım
18 Haz 2009
Mesajlar
80
Puanları
1
Suudi Arabistan'da fosforik asit gübre tesisatı inşaatı hakkında bılgı ıstıyorum bılenlerınızden veya calısanlarınızdan bır arkadasım sanırım elektrık ustası olarak gıdıcek ve saatı 4 dolar demısler bu ıyı mıdır.haberlerınızı beklıyorum arkadsım meslek lısesı terk bunun onemlı varmıdır genel ortalamada bu rakam dorumudur her turlu fıkırlerınız bızım ıcın onemlıdır saygılarımla
 
kusura bakmayında saati 4 dolara kontrol kalemini bile cebinden çıkarma..değmez bence..o parayı TR de alırsınız zaten
 
mesaıle fılan 1500 u bulur demısler benden fıkır ıstedı benım fıkırlerım var ama sızlerden bılgı ıstedım..olemı dersın yanı..
 
Şaka yapmışlar heralde; kesinlikle gidilmez.
 
Günde 10 saat çalışsa eder 40 dolar. Haftada yedi gün çalışsa etti 1200 dolar, çevir TL'ye yaptı 1600 TL. Yurtdışı sıkıntıları, yabancı memleket, uyum problemleri vs vs.. Eğer çok zor durumda değilse, acil ile ihtiyacı yoksa değmez kanaatimce...
 
yapmayın be arkaadaslar turkıye sartlarına gore ..pekı ne kadar olmalı fıyat fıks veya saat ucretı olarak degerlendırın bu arkadas meslek lısesınden terk bunuda goz onunde bulundurun daha oncedende bır santıye tecrubesı yok..bu gozle bakıp degerlendırmelerınzı bır alalıyım..
 
şantiye tecrübesi yoksa fiyata uygun diyebilirim. fakat o parayla mu memlekettede iş bulunur. kaldı ki sıcağın böğründe sıfır tecrübe ile çalışmak kolay olmaz.
 
Gidilmez hem arabistanda yaşamak eğer gencsen sıkıntılı olur bence! Ve o paraya cıkılmaz bencede!
 
Merhaba Kepetto,
Yurt dışı şantiye deneyimi olarak,bahsettiğin yer için malesef fiyatlar az ve sigorta olayın olmayacakdır.Ortamı malesef umduğun gibi değil.
Büyük firmaların güzel yanı iş konusunda rahat olabilirsin projeler ve dökümanlar derli topludur fakat para konusunda iyi değillerdir.Küçük firmalarda ise iş konusunda rahat olmaya bilirsin fakat para yönünden iyilerdir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,761
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst