Tecrübe kazanmanın yaşı yok arkadaşlar

Sn [MENTION=193]elek[/MENTION] Allah korumus gecmis olsun.Bende bir ornek vereyim evde olsun veya basks yerde olsun aydinlatma arizasi yaparken elektrigi anahtardan kapatmayin direk sjgortalardan kapatin yolksa biri dalginliktan yada refleks olarak anahtari bi acarsa kotu olur.Basima geldiginden biliyorum.Ucuz kurtulmustum.

Telefondan yazdim
 
hocam geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış.
 
Sn @elek Allah korumus gecmis olsun.Bende bir ornek vereyim evde olsun veya basks yerde olsun aydinlatma arizasi yaparken elektrigi anahtardan kapatmayin direk sjgortalardan kapatin yolksa biri dalginliktan yada refleks olarak anahtari bi acarsa kotu olur.Basima geldiginden biliyorum.Ucuz kurtulmustum.

Telefondan yazdim
Hatta sigortaları bizzat kendiniz kapatın ;)
Yei evine taşınalı 3 hafta olan halam banyodaki prize bakmam için çağırdı, banyoya geçtim bağlantılara şöyle bi baktım sigortaları indirmelerini söyledim, lamba söndü işe tam kalkıştım ki zzzzzzzzzzztttttttttttt :) neyse ciddi bi şey yaşamadım. Neyin sebep olduğunu anlamak için sigorta kutusuna bakmaya gittim 2 yeni sigorta inik aralarında eski tip sigorta var normalde gözükmüyor ... Ev sahibinin bile bilgisi yok o yüzden siz siz olun canınızı başkalarına emanet etmeyin, önce kendiniz görün tedbiriniz alın sonra Allaha(c.c.) havale edin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst