Tarımsal sulama frecon ınverter solar ve şebeke bağlantısı

xacgx

Üye
Katılım
25 Kas 2009
Mesajlar
33
Puanları
1
Değerli FRECON partnerleri ve sektör temsilcileri;
Biliyorsunuz FRECON inverterler sektörün ilk ve tek MPPT li solar pompa inverteri olarak sizlerin sayesinde sektörün EN İYİ markası haline gelmiştir.

FRECON inverterlerdeki standart; istenilen frekansın altına düştüğünde otomatik olarak şebekeyi devralma özelliği çok sık kullanılan, kontaktör ile kontrol edilen ve gerekten çok beğenilem bir özellik.Çünkü bu özellik sayesinde
Bunun yanında bizim resmi olarak ürün klavuzlarında belirtmediğimiz ancak uzun yıllardır bazı partnerlerimiz tarafından kullanılan Şebeke ve SOLAR AYNI ANDA BAĞLANARAK SOLAR GÜCÜ TAMAMLAMA özelliği de çok beğenilen bir özelliktir. BU özellik panellerden gelen DC gücün DC barada oluşturduğu DC güç ile şebekeden gelen ve şebekenin DC barada oluşturduğu gücün birbirlerinden taşması sonucu oluşan bir ek faydadır Bazı rakiplerimizin ısrarla bu özelliklerini sadece kendilerinde varmış gibi lanse etmeleri sebebi ile partnerimizin yaptığı bu testi sizinle paylaşmak istedik.
NOT: Mutlaka panellerinizden gelen kollarda ve şebeke tarafında diotlarınızın olmasına özen gösterin.

TIKLAYIN:


FRECON
Türkiye nin EN İYİ SOLAR POMPA İNVERTERİ
www.duhaline.com
[email protected]
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
şebeke bağlantılı sistemde elektrik dağıtım şirketinden izin almamız gerekiyormu?
Ayrıca
NOT: Mutlaka panellerinizden gelen kollarda ve şebeke tarafında diotlarınızın olmasına özen gösterin.
cümlenizden yola çıkarak diyot seçiminde dikkat etmemiz gerekenler nelerdir?
 
Diyat anma akımı en az inverter giriş akımı ile aynı olmalı ya da büyük olmalı
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,249
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst