Tableti bataryasız çalıştırmak?

Videoda bataryanin uzerindeki kartida söküp omuda kullaniyor. Pmemli bir ayrintimidir bilemedim.

Bu arada bu tableti ayarli akim ve gerilim kontrollü guc kaynagi ile baglayip me kadar akim cektigine bakmak gerekiyor
 
şarjın 2000mAh verebilmeli gerçi adamın ki 300mA çekiyordu yanlış bağlamış olabilir hatta tableti bozmuş da olabilirsin batarya ile açılıyor mu?
bataryayı devreye paralel eklediğimde açılıyor. bataryayı çekince açılan ve çalışan tablet kapanıyor. ilginçtir bataryada bitik, tek başına çalıştırmaya yetmediği halde devreye ekleyince çalışıyor, açılma işlemi onsuz olmuyor.
 
ters bağlarsan yanar fazla voltaj verirsen yanar tek hakkın var...
batarya daki kart gerek onsuz açılmaz o samsun ise nedeni bu...
 
Bataryaya paralel bagladigjniz guc kaynağının ozellikleri nedir kac volt kac amper kac watt? O devreyi gorebilir miyiz?

Telefon sarj aletine nasil bagladiniz onuda gorebilir miyiz?

Kisa devre korumasi varsa o devreye giriyor olabilir.
 
Bişeylere ulaştım gibi, şöyleki değişik adaptörler yarmıyla verdiğim enerjiler işe yaramıyor. Fakat Değişik Akülerle verdiklerim işe yarıyor. buda bence adaptör kare dalga dc veriyor, bataryalar ise devamlı doğru gerilim veriyor ve ondan olduğunu düşünüyorum. osiloskop sahibi olanlar iki farklı güç kaynağını inceleyip bilgi verebilirlermi? Yada adaptörden gelen dc voltajın kare dalgasını devamlı çizgi haline getiren yada benzeten devreler işe yarayabilir.
 
..adaptörler kare dalga vermez..köprü diyotdan sonra yüksek değerli kondansatör bağlı ise dc gerilime yakınlaşmış olur..videoda yapmış zaten vatandaş..siz şarj adaptörü kullanmış olmayasınız..onların çıkışı tam dc değildir..
 
kullandıklarım hep şarj adaptörü, başka adaptör bulup deneyeyim. fakat videoda telefon şarj adaptörü vardı sanırım ama yinede farklı deneyeyim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,687
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst