Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
BİR OTOMASYONCUYLA GÖRÜŞ. OTOMASYONCU ÇÖZER BU İŞİ. ÇEŞİTLİ DİJİTAL SİSTEM KURULUMLARI VE BİLGİSAYAR YAZILIMIYLA YAPILIYOR BU İŞ. AMA BAYA Bİ MALİYETLİ.
 
İÇ FANINI KONTROL ET. AŞIRI ISINIYOR VE CİHAZI ARIZAYA GEÇİRİYOR OLABİLİR.
 
Abim Ariza kodlarini tam olarak yazin.Bu ariza kodlari veremez
 
Arkadaşlar hayırlı akşamlar Sigma inverter klima arıza kodları ile ilgili bende bir iki defa sıkıntı yaşamıştım size vermek istediğim bilgi Sigma marka klima aslında birebir Haier marka klimanın Türkiyede ismi değiştirilmiş halidir. Tabi bazı özellikler ülkelere göre değişmektedir. Bulmak istediğiniz arıza kodlarının bir kısmı 10. Sayfada HSU-09/12HVA103/R2(DB)FOR Eorope'nun altında yer almaktadır yardımcı olabildiysem ne mutlu başka takıldığınız yer olursa buradan yazabilrsiniz.
 
s.A. SEVGİLİ USTALARIM..BEN KKTC DEN YAZIYORUM BURDA DELTA MARKA KLİMA SERVİSİNDE CALISIYORUM..CİHAZIMIZ E0 VE P0 ARIZASI VERIYOR..YANILMIYORSAM CİN GREEN FİRMASINDA URETİLMİŞ...CİHAZ İNVERTER..ACABA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARMI ACABA..
 
arkadaşlar kolay gelsin mitsubishi heavy srk 71 ze-s1 inveter klima arıza kodu vermeden öylece bekliyor dış ünite devreye girmiyor yardımcı olacak bir arkadaş varmı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…