merhabalar vestel comfortplus15 e7 hatası veriyor buna uygun kod nedir bilen varmı acaba bir takım kodlar denedim ama olmadı.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Değerli ustalar
Sigma 12nvdma inverter klima dis unite arıza kontrol lambasi 12 kere yanip sonmekte.bu arıza kodu ve cozumu hakkında yardimci olabilirseniz sevinirim.makina daha once e7 arizasi vermisti.power modül degisti .simdi de dis ünite bu arızayi veriyor. Yardimlarinizi bekliyorum. Saygılarımla. Hayirli isler dilerim.
 
selam arkadaşlar daikin vrf sistem klima arıza bldirmek istiyorum grup çok çabuk defrosta geçip çok geç çıkıyor sorun nedir yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
meraba arkadaşlar samsung inverteli 12 btu klima e4 ve arkasına 58 hatası veriyor soğutma konumundayken motor devreye giriyor fan düşük devirde dönüyor ve arkası arkasına e4-ve 58 hatasını veriyor bir aydır klimacı gelip parcayı deiştirecek bende elektirikciyim dış ünite fan capasitörü gitmiş diyor bu capasitörün kac uf veya nf kac volt oldunu bana söylebilecek arkadaş varmı ve bu kondansitör kart üzerindemi yoksa paneli vidalımı oldunu söyleybilecek arkadaş varsa sevinirim şimdiden teşekürler

Sok aynisini al takiver

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
aynı sorunu bizde yaşıyoruz arızayı çözdüyseniz neden yaptığını bizede açıklarsanız sevinirim veya bilen varsa acil şimdiden teşekkü
 
Son düzenleme:
usta aynı sorunu bizde yaşıyoruz sorunu çözüyseniz bizimlede paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
 
maalesef çözemedim.sigma arıza kodlarına ulaşmak çok zor.ancak power modülden oldugunu düşünüyorum.maliyetli olduğu için bu riskede girmedim.arızanın kesin nedenini anlamak gerekiyor.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
öncelikle böyle bir forum kurulduğu ve gerçek manada bilgi paylaşımı yapıldığı için teşekkür ederim. Benim sıkıntım formu baştan aşağıya taramama rağmen bulamadım Vestel Nature Plus 15.000 BTU E7 hatasının giderilmesi için kodlara ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst