sanırım bu sitede yardımcı olabilecek kimse yok :(
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
öyle bir sistem şuan yok ;) dış üniteden gazını toplayabilirsin onuda sen değil yetkili biri yapabilir burdan takip ediyorumda ben her kes şöyle yap bunu yap diyor ama bırakında bunu işi bilen yapsın :)



kendinde dediğin gibi her birinin ayrı kumandası var ve kontrolü ordan sağlanıyor bu mümkün değildir,
BİR OTOMASYONCUYLA GÖRÜŞ. OTOMASYONCU ÇÖZER BU İŞİ. ÇEŞİTLİ DİJİTAL SİSTEM KURULUMLARI VE BİLGİSAYAR YAZILIMIYLA YAPILIYOR BU İŞ. AMA BAYA Bİ MALİYETLİ.
 
Şöyle açıklayayım;
bugün kumanda ile açtığımda sinyali aldı ancak çalıştırma lambası 6 kez yanıp söndü,iç fanı çalıştırmadı.Daha sonra eski alıcı kartı taktım ve klima fanı çalışmaya başladı.Ancak ayarlı olduğu dereceyi göstermek yerine ilk açtığımda "3" daha sonra tekrar kapatıp açtığımda "8" yazdı.Bu sırada iç fan çalışıyordu.
Bunun üzerine tekrar yeni alıcı kartı bağladım ve fonksiyonları normale döndü.
Şimdilik çalışması normal.Sizce niye böyle birşey yapmış olabilir?
İÇ FANINI KONTROL ET. AŞIRI ISINIYOR VE CİHAZI ARIZAYA GEÇİRİYOR OLABİLİR.
 
merhabalar bende samsung
AQV12KBANS jungfrau inverter klima var bu klima kışın ıstamama probleminden dolayı bir kez degişt ve bu esnada degişik arıza kodları verdi bunlar e5- e16- e54 vb ama en sonunda ise klima degişti fakat aynı klima montajı yapıldı ve yine benzer kod hatası veriyor ve antalya sıcagında sogutmuyor burada ise kumanda ile degişik hata kodları girilmiş bu şekilde klima düzeltilebilirmi ve samsung klimanın arız kodları nelerdir yazarsanız sevinirim ?
Abim Ariza kodlarini tam olarak yazin.Bu ariza kodlari veremez
 
Arkadaşlar hayırlı akşamlar Sigma inverter klima arıza kodları ile ilgili bende bir iki defa sıkıntı yaşamıştım size vermek istediğim bilgi Sigma marka klima aslında birebir Haier marka klimanın Türkiyede ismi değiştirilmiş halidir. Tabi bazı özellikler ülkelere göre değişmektedir. Bulmak istediğiniz arıza kodlarının bir kısmı 10. Sayfada HSU-09/12HVA103/R2(DB)FOR Eorope'nun altında yer almaktadır yardımcı olabildiysem ne mutlu başka takıldığınız yer olursa buradan yazabilrsiniz.
 
s.A. SEVGİLİ USTALARIM..BEN KKTC DEN YAZIYORUM BURDA DELTA MARKA KLİMA SERVİSİNDE CALISIYORUM..CİHAZIMIZ E0 VE P0 ARIZASI VERIYOR..YANILMIYORSAM CİN GREEN FİRMASINDA URETİLMİŞ...CİHAZ İNVERTER..ACABA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARMI ACABA..
 
arkadaşlar kolay gelsin mitsubishi heavy srk 71 ze-s1 inveter klima arıza kodu vermeden öylece bekliyor dış ünite devreye girmiyor yardımcı olacak bir arkadaş varmı
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst