SRK50 MITSUBISHI INVERTER ARIZASI TIMER LAMP 6 KEZ FLASH YAPIYOR ARKADAŞLAR.
PROBLEM NEDIR


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Slm arkadaslar sigma 18 binlik invertir kilima E8 hatasi veriyor bunun sebebi nedir veya ariza kodlari varmidir tesekkurler kolay kolsin 18 invidya diye bi model
 
Demrad ariza kodlari

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
arkadaşlar samui klimam çalıştıktan 2 dk gibi sonra timer ve pres-def ışıkları yanıp yanıp sönerek devre dışı oluyor. yardımcı olabilirmisiniz.
 
Değerli ustalar
Sigma 12nvdma inverter klima dis unite arıza kontrol lambasi 12 kere yanip sonmekte.bu arıza kodu ve cozumu hakkında yardimci olabilirseniz sevinirim.makina daha once e7 arizasi vermisti.power modül degisti .simdi de dis ünite bu arızayi veriyor. Yardimlarinizi bekliyorum. Saygılarımla. Hayirli isler dilerim.

E7 hatasi ic ve dis unite haberlesme hatasi geciyor kablo ve baglantilarini kontrol edin
 
merhabalar bende samsung
AQV12KBANS jungfrau inverter klima var bu klima kışın ıstamama probleminden dolayı bir kez degişt ve bu esnada degişik arıza kodları verdi bunlar e5- e16- e54 vb ama en sonunda ise klima degişti fakat aynı klima montajı yapıldı ve yine benzer kod hatası veriyor ve antalya sıcagında sogutmuyor burada ise kumanda ile degişik hata kodları girilmiş bu şekilde klima düzeltilebilirmi ve samsung klimanın arız kodları nelerdir yazarsanız sevinirim ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst