alihaber

Üye
Katılım
22 May 2010
Mesajlar
28
Puanları
6
Konum
Antalya
Edindiğim bilgileri Allah rızası için paylaşmak istiyorum. Allah tabi hazırlayanları da istikametinden ayırmasın razı olsun onlardan. Ben Atilla YUNUSOĞLU'nun kitabını aldım bu işi yapan herkese almasını tavsiye ediyorum şu anda ENERJİ NAKİL HATLARI 2016 (2016 yeni Usul ve Esaslara göre) Atilla YUNUSOĞLU'nun kitabı gelişim yayınevinde internetten satılmaktadır. 12.05.2017 deki fiyati 2 cilt bu kitaplar için 210 ₺ dir. Atilla Yunusoğlu'ndan para aldığım için reklamını yapmıyorum. Ona çok duacı olduğum için işimde ilerlememe çok yardımcı olduğu için bunu üzerime vazife biliyorum buyrun size linkini veriyorum bunları kitaplarda da bulamazsınız kardeşler.

Swallow Zincir İzolatör Tüm Bölgeler (GOOGLE DRİVE linki)


Bu da OneDrive linki
Swallow Zincir İzolatör Tüm Bölgeler (ONEDRIVE linki)

Swallow Zincir İzolatör Tüm Bölgeler.rar

Atilla YUNUSOĞLU' nun kitabı için link
34,5 kV Enerji Nakil Hatları Atilla Yunusoğlu 2 Cilt 2016


Atilla YUNUSOĞLU'na direk telefonla da ulaşabilirsiniz. 0533 520 36 00 ENH projeleri hakkında herşeyi direk sorabilirsiniz oldukça yardımcı olmaya çalışacaktır.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ali bey teşekkür ederim. Youtube da video çekimine devam edecek misiniz? Bpro enh modülünü biliyormusunuz? Bununla ilgili eğitim videosu çekebilir misiniz?
 
B Pro ENH ve EDŞ programlarını akdeniz edaş ta çalışırken kullanabiliyorduk. Çünkü çok pahalı bi program kişisel olarak edinmem çok zor. videosunu da o yüzden çekemiyorum şu an unuttum bile programı.

Video çekmeye biraz ara verdim mikrofonlu müsait bir çalışma ortamı sağlayamadım yazılarla anlatım uzun sürüyor. sessiz iyi olmadığını düşündük.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst