Susta Ucu Boru İçinde Kopması

ofd2008

Üye
Katılım
27 Haz 2016
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba,
Susta ucu boru içerisinde koptu ve çıkartamadım. İleride herhangi bir sıkıntı oluşturma durumu olur mu? Çıkarmak için duvarı kırmaktan başka bir çare de gelmedi aklıma.

Diğer bir konu ise evde merkezi uydu sistemi mevcut, bir odadan diğer odaya parelel hat çekilmiş ve kablonun gözükmesi istenmediği için buat içerisinde çekilmiş ve sigorta içerisinden de geçiyor, diğer odaya ulaştırılmış, bu durumun bir sakıncası olur mu?

Teşekkürler.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Susta ucu kullanmak istediginiz boruyu tıkar sakincasi o olur anten kablosuna gelince uzun mesafelerde enerji kablolariyla bir giderse parazit oluşturabilir ama yakin mesafelerde bi sorun teşkil etmiyor

Sent from my SM-A500F using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 
Ben her zaman yanımda neodimyum güçlü mıknatıs bulundururum. Gerektiğinde alçıpan arkasından veya karşılıklı çarpraz deliklerden kablo çekmek için, mıknatısları spiral ince metal ile ortada buluşturup, zor yerlerden kablo çekebiliyorum. Küçük çapta bir tanesini, sustanın ucuna kuvvetli bantlayabilirseniz geri alabilirsiniz bence. Bir tarafta dirsek varsa, diğer tarafta yoksa oradan denersiniz. Anten kablosuna da isterseniz spiral boru takabilirsiniz makasla dönerek yarıp.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,678
Kullanıcılar
449,949
Son üye
mrterenky_

Yeni konular

Geri
Üst