Speed PLC - Yüzde yüz yerli

fultek_salih

Fultek Temsilcisi
Katılım
2 Nis 2008
Mesajlar
315
Puanları
6
Yaş
52
Speed Plc; PLC üretmenizi sağlayan komple bir sistemdir. Speed Plc editör programı ile ladder dilinde plc kodu hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız bu kod Raspberry Pi’de yüklü firmware tarafından işletilecektir. Firmware şimdilik yalnız Raspberry Pi için kullanılabilir. Kısa zaman içersinde diğer board’lar içinde firmware hazırlayıp Speed Plc sistemine entegre edeceğiz. Speed Plc sistemi ile sadece 10$’a hiçbir plc’nin erişemeyeceği kabiliyetlerde plc üretebilirsiniz.

Simülasyon özelliği sayesinde Raspberry Pi olmadan plc kodu hazırlayıp deneyebilirsiniz.
Plc programlamayı öğrenmek isteyenler detaylı hazırlanmış help sayfalarından faydalanabilir.
Program ücretli çünkü biz PLC üretmeyeceğiz. Tüm gelirimiz yazılımdan aldığımız ücret olacaktır. Fakat 2 kb. plc koduna kadar ücretsiz kullanabilirsiniz.
LadderBlock.png
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Hayırlı olsun Salih bey sitenizden belli aralarda takip diyorum. Modüller de yapacaktınız.
 
Sağolun Murat bey, Modül üretmeyi pek düşünmüyorum. Zira satış sistemini değiştirdik. PLC üretmek yerine müşteriler tarafından üretilmesini tercih ediyoruz.
 
Adamlar simens plc ve programından ne paralar götürdüler bizim memleketimiz dışa bağımlılıktan tamamen kurtulsa ne iyi olur böyle şeyleri gördükçe çok seviniyorum artık yavaş yavaş teknolojide ilerliyoruz inşallah hayırlı olsun proteusun ve bunun gibi progların belini kırmak lazım
 
Selam salih bey yaptığınız plc nin sizden ricam demosunu çekip küçük bir program yazıp youtube da paylaşma imkanınız var midir.
 
yüzde yüz yerli program ingilizce

:mad::mad::mad::mad::mad:
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,896
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst