Speed Dome Kamera Hakkında

Katılım
2 Kas 2012
Mesajlar
67
Puanları
1
Yaş
35
Arkadaşlar yaklaşık olarak kamerayı takacağım yerle kayıt cihazının arası 80 metre ne tür bir kablo kullanmam gerekiyor. ip kamera ile analog kamera arasında kablo farkı varmı? kayıt cihazı olarak hangisini kullanmalıyım. kontrol cihazı nasıl bişey almam gerekiyor yardımcı olabilir misnz?
 
Ip sistemler network (cat 5-cat 6) kablosu ile çalışıyor. Analog sistemler ise konvansiyonel kablo ile çalışır. Hangi sisteni kullanirsan ona göre cihaz ve kablo kamera keyboard secimi yapılıyor
I

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Bence bu işi teknik olarak uygulayan birisi ile çalış :)
 
nexans cat 6 24 awg UTP ile 110-120 metreye kadar güvenli data taşıyabilirsin. Tabi çevresel faktörler varsa kullanacağın yerde 100 metrede bırakman en iyisi.
 
nexans cat 6 24 awg UTP ile 110-120 metreye kadar güvenli data taşıyabilirsin. Tabi çevresel faktörler varsa kullanacağın yerde 100 metrede bırakman en iyisi.

kardeşim sanırım yanlış yazmışsın cat6 24 awg olamaz ? 23 awg olur piyasada cat6 24 awg diye satılan kablolar en fazla 10/100 çalışır ve cat5 standardını geçemez.

kendim yazmaya üşendiğim için bir alıntı
American Wire Gauge. Kablonun kalinligi icin kullanilan bir birim. Kablo cizimi icin gerekli adim sayisini belirtiyor(mus). Pratikte ne sagliyor : daha kalin kablo, daha az bukum, daha kisa kablo boyu.

Bir diger CAT6 yeniligi de kablolar icindeki bukulu ciftleri birbirinden ayiran ek kisim, cat5 kablolari da bu cat6 standartlari ile uretmek sanirim sorun olmaz, bu bakimdan bu ayiracin oldugu cat5 cat5e kablolarin bulunmasi normal.

Bunun disinda 23 awg ne saglar? , daha az bukum (daha dusuk induktans) , daha kisa kablo boyu ve daha fazla kablo kalinligi (daha az drenc ve kapasitans), kabloun eslenik RLC devresini elektronikten anlayan birisi degerlendirir ise daha saglikli olur, sonucta cat6 kablo daha yuksek frekanslarda daha dusuk SNR degerleri elde edilmesini sgaliyor. boylece daha yuksek hizlar cok daha dusuk hata degerleri ile elde edilebiliyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,718
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst