Son zamanlardaki çoklu mesajlar

serkan_48

Üye bildiğin dümdüz üye
Merhabalar.

Forumda son zamanlarda çoklu mesaj başlatılması gibi bir konu kirliliği gözlemliyorum. Bu durum son 10 - 20 güne kadar çok denk gelmiyordum ama son günlerde sıklıkla böyle sorunlar gözlemliyorum.

Bu durum forum Alt yapısı ile alakalı bir durum mu yoksa kullanıcı kaynaklı mı anlayamadım.

Mesela aşağıdaki konu üç defa açılmış bu ve benzeri bir çok konuya denk geliyorum. Aralarında süre farkı da var. Aynı zamanda olsa altyapı sorunu diyeceğim ama süre olunca sanki kullanıcı hatası gibi düşünüyorum. Emin olamadım.

@Murat dikkatine.

Screenshot_20250428-090329_Chrome.webp

Bende denk geliyorum sayın hocam ayrıca bir konu hakkında farklı başlıklarla açılan paylaşımlar oluyor takip edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum

Evet bazı arkadaşların işleri çok acil olunca farklı bölümlere farklı konu ile aynı soruları sorabiliyor.

herhangi bi konuya attığımız mesaj 4-5 dakika gecikmeyle foruma düşüyor. yeni konuda açarken de benzer sorun yaşanıyor olabilir.

Merhabalar.

Forumda son zamanlarda çoklu mesaj başlatılması gibi bir konu kirliliği gözlemliyorum. Bu durum son 10 - 20 güne kadar çok denk gelmiyordum ama son günlerde sıklıkla böyle sorunlar gözlemliyorum.

Bu durum forum Alt yapısı ile alakalı bir durum mu yoksa kullanıcı kaynaklı mı anlayamadım.

Mesela aşağıdaki konu üç defa açılmış bu ve benzeri bir çok konuya denk geliyorum. Aralarında süre farkı da var. Aynı zamanda olsa altyapı sorunu diyeceğim ama süre olunca sanki kullanıcı hatası gibi düşünüyorum. Emin olamadım.

@Murat dikkatine.

Ekli dosyayı görüntüle 115586

konular aynı kişi tarafından bilinçli olarak açılmış aralarında en az 2 dk süre var. bununla ilgili önlemler mevcut ama diğer kullanıcıların forumu kullanımını zorlaştıracaktır. ben bu tarz ihlallere denk geldiğimde kullanıcının açtığı tüm konuları siliyorum. bu tarz konulara denk geldiğinizde rapor edebilirsiniz.

Art arda adilan konu içi mesajlar icin nasil bi aciklama getiriyorsunuz?

Benim tahminim, acilan konu ya da mesaj foruma 4-5 dakika gecikmeli dusuyordu. Actigi konu ya da mesaj gorunmeyince ikinci ve ucuncu mesajlar atiliyor.

Forum istatistikleri

Konular
131,120
Kullanıcılar
454,868
Son üye
Toplagel

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri