Solenoid Valf Bağlantıları

Merhaba, entes astronomik zaman rölesini önerebilirim, çift kontaklı olurlar, şöyle özetliyim;

eğer valfleri 2 gruba ayıracaksanız zaman rölesinde 2 kanal bulunur.

1. kanalda 2 saatte bir çıkış verdirtebilirsiniz, 2. kanaldan da gün doğumu- gün batımı gibi.

ayrıca zaman rölesinin ayarlaması oldukça basit dijital arayüzü bulunmaktadır.

2 grup için 2 adet 220v bobinli röle yeterli olacaktır.

Son düzenleme:
Şu an elimde valflerden başka hiçbir şey yok maalesef, sabit tabla lazer kesim makinesi, 12 mt boyunda ve her 2 saatte bir her valfi 1.5 ya da 2. saniye ara ile 2 şerli çalıştıracak şekilde bir proje düşünüyorum, referans proje olsa iyi olurdu bildiğiniz böyle bir açık kaynak mevcut mu, bana önerdiğiniz bir şey var mı? PLC seçimi, operatör paneli veya diğer şeyler hakkında? Dediğim gibi ilk saha tecrübem ve maalesef kıdemli mühendis ya da başka sorabileceğim bir yetkili yok, kendi araştırmalarımda da biraz boğuluyorum çünkü çok fazla seçenek gördüm, belki yanılıyorumdur.
Zaman değerleri değişkenlik gösterecekse operatör paneli kullanmalısınız .Aksi takdirde devamlı kontrollücüye bağlanıp program ile oynamanız lazım.Kullanım kolaylığı açısından.

Mamafi tecrübeniz anladığım kadarı ile bu projeyı yapmaya uzak gibi.Ha bu sizin kendi hobi projeniz ise alıp uğraşın .Lakin calıstığınız bir fabrikanın işi ise lürfen bir uzmandan destek alın.

Merhaba, entes astronomik zaman rölesini önerebilirim, çift kontaklı olurlar, şöyle özetliyim;

eğer valfleri 2 gruba ayıracaksanız zaman rölesinde 2 kanal bulunur.

1. kanalda 2 saatte bir çıkış verdirtebilirsiniz, 2. kanaldan da gün doğumu- gün batımı gibi.

ayrıca zaman rölesinin ayarlaması oldukça basit dijital arayüzü bulunmaktadır.

2 grup için 2 adet 220v bobinli röle yeterli olacaktır.
Çok teşekkür ederim inceleyeceğim

Zaman değerleri değişkenlik gösterecekse operatör paneli kullanmalısınız .Aksi takdirde devamlı kontrollücüye bağlanıp program ile oynamanız lazım.Kullanım kolaylığı açısından.

Mamafi tecrübeniz anladığım kadarı ile bu projeyı yapmaya uzak gibi.Ha bu sizin kendi hobi projeniz ise alıp uğraşın .Lakin calıstığınız bir fabrikanın işi ise lürfen bir uzmandan destek alın.
Evet maalesef henüz hiç tecrübem yok önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Forum istatistikleri

Konular
133,382
Kullanıcılar
459,229
Son üye
abdullah.mungan

Yeni konular

Geri