Solar sistem için hangisi..

Katılım
20 Ara 2018
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
50
24 amper Çin malı jel akü mü 60 amper mutlu sulu akü mü almalıyım. Karar veremedim. 60 amper sulu akü 60 amper in ne kadarını kullandırır Acaba.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
24 amper jel 180 lira 60 amper sulu 220 lira. Fiyatı uygun diye bir tercih yapmak durumundayım
 
Ampersaat cinsinden karşılaştırma yapmalısın. Sulu aküler kısa süreli kullanımlar için uygundur. Yüksüz deşarj akımı jel akülere görw daha fazla.
 
Yani amper olarak bana 60 amperi verirmi örneğin 2 amper güç çeksem 30 saat dayanırımı.
 
Anladığım kadarı ile amper, voltaj, ampersaat watt gibi terimlerin ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Amper anlık çekilen akımdır. Amper saat ise birim zamanda çekilebilecek akım. Yani 60 amper demekanlık 60 amper çekebilirsin. 60 ampersaat (ah) 60 saat boyunca 1 amper yada 1 saat boyunca 60 amper çekilebilir(max a değerini aşmamak koşulu ile) anlamındadır.
 
Volt watt amper hepsini biliyorum. Benim sorumu tam anlamamışsınız yada ben anlatamadım. Ben halihazırda 22 amper jel akü ile 22 saat 1 amper çekiyorum. Sulu akü de aynı oranda mesela yaklaşık 60 saat verebilir mi. Starter akü olduğu için deşarj olarak jel kadar dayanıklımı onu merak ediyorum. Sulu ajüyü
aküyü 3 sene kullananı gördüm. Solar sistemde.
 
Deep cycl nedir araştırın .
 
Solar sistem de. Araç aküsü kullanan biri varmı. Yorum yapabilecek..
 
Solar sistemlerde sulu araç aküsü kullanan müşterilerim vardı fakat hem sık kullanmıyorlar yani hergün kullanılmıyor. Hergün şarj deşarj olursa jel akülere nazaran yarı yarıya daha kısa sürede ömrü bitecektir. Sulu akü alacaksanız da mutlu akünün full energy serisi daha uygun olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,845
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst