Soft starter plc üzerinden calıstırma

Katılım
17 May 2024
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
29
Merhaba değerli arkadaslar soft starter ile çalısan bir motorumuz var plc ye entegre etmek oradan start stop ve arıza çalısıyor bilgisi almak istiyoruz bağlantısını nasıl yapacagım.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Soft starter bır cok farklı marka ve model var. Siemens siriuslar için tavsiyem arıza bilgisi olan tiplerden alın. Eğer elinizde bir soft starter varsa arıza bilgisini alabilirsiniz.
 
siemens sirius soft starter var elimde ama plc tarafında nasıl yapacagım bilmiyorum
 
Hangi plc ? Marka model detay vermelisiniz. Pano tarafı hazır mı ? Plc yazılım mı istiyorsunuz yoksa plc bağlantı mı yapmak istiyorsunuz? ?
 
sadece softstarter tarafı kaldı arıza,calısıyor bilgisi start stop kabloları hazır ama dedigim gibi soft starter tarafında bağlantısı nasıl olacak
 
1715956200636.png


Hangi model Soft starter ürün kodu ile Manuel dosyasını aratıp bağlantı şemasına ulaşabilirsiniz.
 
sadece softstarter tarafı kaldı arıza,calısıyor bilgisi start stop kabloları hazır ama dedigim gibi soft starter tarafında bağlantısı nasıl olacak
güzel insan, vermeden almak olmaz değil mi!!! bir kaç görsel lütfen. görseller çok şey anlatır. değerli ustalarım bilgi vermekten kaçmıyor ama kuyuya atılan taşı da çıkarmak istemiyor. elinizde olanları tam olarak paylaşın ki! değerli ustalarım değerlendirip yorum yapsınlar. ha devlet sırrı filansa eğer, yalnış yerde arama yapıyorsunuz biline.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,602
Mesajlar
918,978
Kullanıcılar
450,604
Son üye
cingozkedi1

Yeni konular

Geri
Üst