site güvenlik kamera işi

kablolu yapmak ayrı bi sıkıntı kablosuz yampak maliyetli

kablosuz olarak en mantıklısı fakat

uygun fiyatlı bi marka yazabilirmisiniz görüntü aktarabileceğim
 
sitenin yanına yakın bir yerde anten vericileri varsa işin zor arakadasım.bu işte kaliteli bi görüntü ve prestij saglama istiyorsan kablolu sistem en mukemeli yagmurlu havalarda karlı havalarda görüntü kirliligi yasamak istemiyosan sana tavsiyem kablolu yapmamandır.zahmetli bir iş kablo faka et güvenilir yöntem budur.basıma gelen bir olayı anlatıyım camlıcaya yakın bir yere aynı sıstemi kurdum yagmurlu havada görüntü gelmiyor.güneşli ve acık havada mukemel görüntü oluyor .bütün sistemi söküp kablolu sisteme gectiğimde sorunumu çözdüm.
 
merhaba bu proje cok kolay önemli olan başarılı br cornetworkçü ile çalışman sistemi kablosuz kurabilirsin ancak eger network işini düzgün yapamassan veri alış verişi yaarken görüntüleri reeltime izleyemessin bu nedenle kullanıcagın kemralar veya kayıt cihazı ne kadar maliyeti düşük olsada network 'un saglam olmalı dilersen bu konuda bilgilendirme yapabilirim
[email protected]
 
Merhabalar...

Konu hakkında ustasınız Tamam ama benim kafama takılan olayların bütünü ise...

Kurulan kameralar duvara montajmı yoksa bir direk üzerindemi olıcak_?

Yer altından kablo baglantılarını gecirmek sağlıklı bir yöntem mi...

Kablosuz sistem oldukca iyi bir yöntem orada oluşan tek sorun 3,tekil sahısların sistemi kullanma olasılıgı var site etrafında bir pc yardımıyla...Saglıklı olurmu bilmem...Masraflı bu yöntem kablolu baglantıya göre biraz demiyelımde orta derecede.!!!

Saygılarımla kolay gelsin!!!
 
sayın aponal eskişehir mobese sistemi son haliyle hala yaz kış tıkır tıkır çalışıyor cep telefonundan bağlanıp speed dome kameraları cok rahat kontrol edilebiliyor kaldı ki burası bir site kullanılcak malzemenin adetini belirt kac kamera bırbırıne yakınsa onuda belirt bir yerde tek cihazla 4 kameraya kadar aktarımda yapılabilir ve bu aktarımların data değerleride eşit ve eksiksizdir bilgin olsun .diyeceğim şu tam bir fiyat belirlemesi yapmadan ve bu nu diğer ürünlerin fiyatlarıyla değerlendirmeden önyargılı olmayalım. ben kablolu sistemede hayır demiyorum tabiiki cok ıyı olur fakat ona görede zahmet ve maliyet var o kabloyu direk eraltına gomunce ıs bıtıyormu en az 50 cm derinlik ve düzgün pvc borusisteminide düşün ve kactane kablo gecırceksın ve bır gun bır yerden bır arıza cıktıgında olduda goremedın kablonun biri sorun yaptı değiştirmen gerekti yenıden kazıp tekrar kablo cekıcen ve ya biryerde bir su borusu arızası oldu kepce vurdu bıctı gectı tamam belki maliyetını odetırsın ama o ısı tekrar sil bastan yapıcaksın .........sonuc olarak artık hersey senın mantıgına kalmış arkadaş bunlar bizim basımıza gelen şeyler ne kadar onlem alsanda bu sorunlar cıkıyor mantıklı olan neyse onun uzerın hesap yapılması gerekır boşuna üretilmiyorya bu malzemeler .
 
Evet kablosuz link sistemi kullanıyorum . Ubiqıity marka kullanıyorum yakın mesafelerde enfazla 4 adet kamerayı 1 adet ubiquityle sorunsuz aktarıyorum takılmada olmuyor ve fiyatıda fazlasıyla uygun piyasadaki cihazların hemen hemen 4/1 fiyatına maliyeti var 1000 ila 1000 küsür microfarad arası değişen çıkış gücü var diğerleri en fazla 500-600 mf. Bu fiyata başka bir cihaz bulamadım varsa tavsiye et deniyelim.veya amacını belirt amaca uygun yorum yapalım o istedğin marka modellerin yanında daha birçok marka model var .sonuçolarak bu tür durumlarda gerçek tavsiyeyi eğerki düzgün bir ar-ge çalışman varsa onun sonucunda aldığın bilgilere dayanarak yapabilirsin . Marka ezberlemek yerine en verimli çözüm budur bence.

Ubiquity bildiğim ve kullandığım bir marka. Ben de ürünlerini beğeniyorum.
Ip kamera sistemlerini yakından takip ediyorum bende, konu üzerinde de yeterince arge çalışmam da var. Önerdiğiniz kamera modellerini eleştirmemdeki sebep ikisinin cmos chipli olmasıydı. Cmos chipli kameralar sony chiplilere göre düşük özelliklere sahip. Kaliteli görüntü isteniyorsa sony chipli ürünler seçilmeli. Onların fiyatları da atla deve malesef. Hele megapixel görüntü kullanacaksanız rakamlar uçuyor. Biraz daha beklemek lazım bu sistemler için. Gelecekte zaten ip tabanlı sistemler anlog sistemlerin yerini alacaklar, sektörün gidişatı onu gösteriyor.
Şahsi görüşüm ip tabanlı sistemler için henüz çok erken. Fiyatlar belirli bir seviyeye düşmeden kullanmak pek mantıklı gelmiyor.

Ayrıca kablosuz sistemlerde de kablolu sistemlerde olduğu gibi pek çok handikap var. Proje üzerinde iyi düşünülüp analiz ettikten sonra karar vermek daha mantıklı olacaktır. Kablo çekmenin mümkün olduğu ortamlarda kablosuz çözüm düşünmek bence mantıksız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,808
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst