SINAMICS V90 SERVO

Z.ERGENC

Üye
Katılım
30 Tem 2013
Mesajlar
6
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar,elimde SINAMICS V90 servo sürücü var.F7491-F7492 Hatası veriyor anladığım limit aşımı hatası ancak ben bu hatayı onaylayıp devam etmek istesemde onu da başaramadım.Servo yu hazır konuma bi türlü getiremedim yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
merhaba,
sürücünün starta hazır olabilmesi için limit switchlerinin(CWL ve CCWL) ve acilin(EMGS) normalde 1 olması gerekmektedir. Bu işlemi yaptığınız takdirde F7491 ve F7492 hatası gidecektir.
 
Merhaba @Z.ERGENC
V-assistant programında Parameterize/Configure inputs/outputs bölümünden kullanmıyor iseniz cwl ve ccwl girişlerini iptal edebilirsiniz. EMG girişini iptal edemezsiniz. Bu girişi kullanmayacaksanız DI9 (50 pin sokette 13 numaralı pin) inputa direk sinyal vermeniz gerekmektedir.
Select drive sayfasında motoru Jog ile sağ-sol denemesi de yapabilirsiniz.
çarpan değerlerini ve diğer parametreleri ayarladıktan sonra Tools/Save Parameters to ROM yaparak parametreleri kalıcı hafızaya kaydetmiş oluruz. her ihtimale karşı enerjiyi açıp kapattıktan sonra servomuzu çalıştırabiliriz.
aşağıdaki linkte V1.05 V-assistant programı indirebilirsiniz.

Siemens V90 v-assistant programı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,264
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst