simatic manager proje açamıyorum yardım?

uzbaseem

Üye
Katılım
28 Haz 2009
Mesajlar
7
Puanları
1
S7 300 için simatic manager s7 de hazırladığım bi projeyi başka bi bilgisayarda klasöre kopyalıyorum fakat açamıyorum..şu hatayı veriyor ''you can open the project or library S7_pro 12 in C:/programfiles/Siemens/Step 7/S7proj/S7_pro 12 or objects within it if the Windows Regional or Language Option is set to 'İngilizce(A.B.D)''...dosyayı gerekli yere kopyalıyorum fakat gene de açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..:(
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
şu anda yerini tam hatırlayamıyorum ancak oluşturduğunuz proje içerisinde Language adında bir klasör olmalı. bu klasörü sildiğinizde simatic manager dil sorununu tekrar hatırlatmayacak ve projeyi direk olarak açacaktır.

Not: Bu işlemi yaparken dosyanızı yedeklemeyi unutmayınız !...
 
Proje dosyasındaki global klasörünün içinde.
 
ya da o dosyayı açıp içindeki 1 olan değeri 0 ile değiştirince de oluyor.
 
öncelikle projenin açıldığı bilgisayardan projeyi arşivlerken s7 managerde proje ismine sağ tıklayıp object properties'den "can be opened under any windows language.."seçeneğini işaretlemiş olmanız gerekiyor.Diğer dillerde ayarlı windowslarda da çalışabilmek için.
sizin şu andaki problem için control panelden regional language ayarlarına girip bilgisayarınızı hatada belirtilen dil ayarına getirmelisiniz.Daha sonra bilgisayarınızı restart edip projeyi tekrar açmayı deneyebilirsiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst