Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Hayatımda gördüğüm en problemli program. Siemens'in silahı tutukluk yapıyor. 1 haftadır programı 64 bit bilgisayara kurmaya çalıştım. Olmadı. Şimdi de 32 bit bilgisayara kurmaya çalışıyorum. Her seferinde değişik sorunlarla karşılaşıyorum.
Allah siemensle uğraşanlara sabır versin. Bir an önce Siemens markadan vazgeçmenizi tavsiye ederim.
Tia portal V12 prof. lisans dahil wincc prof. internette var. Biraz dipleri araştırırsanız bulabilirsiniz. 24 * 900 Mb. İndirmek epey zamanımı aldı ancak programda sizlerin belirttiği hiç bir problem yok. hatta V12'de sinamic 'te programlanıyor. Yani onunda paketi var. Bence acele edin her an bamlanabilir. Kim verdiyse internete helal olsun.