Siemens TP177A Panel Reçete Yapmak

ali.bayuk

Üye
Katılım
26 Haz 2008
Mesajlar
10
Puanları
1
arkadaşlar çok uzun zamandır plc ler ile çalışmıyordum. tekrar başladım ve bir sorunum var. TP177A panelim ile reçete yapmak istiyorum ama gerçekten hiç bir bilgim yok bu konuda. örnek olarak gönderebileceğiniz bir program varsa çok iyi olur. şimdiden teşekkür ederim.

kolay gelsin.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
cevap verebilecek birisi varsa çok sevinirim. :)
kolay gelsin.
 
arkadaşlar sorunumu çözdüm. biraz uzun ve garip bir yoldan yaptım ama çalışıyor. her reçetem de 8 değişkenim vardı, bende kaydetmek için 8 okumak için 8 tane move bloguyla 8 geçici değişkene atıyorum istediklerimi. hangi reçetemi seçtiğimi ekrandan alıyorum bi kontrolden geçiriyorum ve o reçete bilgilerini geçici değişkene atıyorum. ekranda da bu geçici değişkenleri gösteriyorum. biraz karışık daha doğrusu anlatamadım ama yardımcı olur belki.
 
Bence tp 177B kullanmalısın wincc içersinden direk recipe özelliği var Tp 177Micro ve Tp177A modellerinde bu özellik yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst