Siemens programları lisansları görmüyor

paradox

Üye
Katılım
16 Mar 2007
Mesajlar
87
Puanları
1
Merhaba ,

Yüklediğim hiçbir siemens ürünü lisansları görmedi. (PCS7 v7.1 , wincc flexible 2008 ) Lisans manager da hepsinin lisansı gözüküyor fakat programlar görmüyor.Wincc de demo olarak gözüküyor hala.lisansları sonradan yükledim ilk başta demo olarak çalıştırmıştım onunla alakalı bir sorun olabilir mi ?

Önerileriniz ne olur ...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Arkadaşım bunun sebebi şunlar olabilir;

Benim XP Pro Eng ve System Tray 'daki saat tepsisi üzerine tıklayınca çıkan Tİme Zone var.Bu Pasific Time (US & Canada ) olarak ayarlı.Saat ve tarihin de doğru olsun.Bu Time Zone değiştirirsen Lisanslar çalışmaz.WinCC İlk kurulmunda nasılsa öyle olmalı.Sonradan değiştirme.(BİLGİ OLARAK).

Sen Lisans Menagerden Lisanları Select All yap ve Check et.Sonra Karşısında Doğruysa Ok Sembolü çıkar .Sonra Bilgisayarını Restart et ve projeni aç.Çalışması lazım.

Bİr de Lisans dosyası oluşturan bir Crack programı var.bunu kullandıysan senin Wincc yi kurudğun Sürücüye bağlı buda.İki tane AXNFZ klasörün olabilir.Çünkü bir tane WinCC bir de bu programın attığı.Menagerden kontrol et görürsün ordaki sürücülerin sadece birinde Linaslar görünür olmalı Zaten böyleyse ve Tİme Zone Değiştirmediysen Orta paragrafta dediklerimi yap
Yani iki sürücüde Lisans görüyorssan birini sil Sen D: sürücüsüne AXNFZ klasörünü ve içindeki lisanlarla beraber tabi at.Sonra Check ettir ve Restart et.Hepsini dene karışık oldu ama benim başıma geldi bunlar.

Bir tavsiye daha ;

Bu gibi işler için İngilizce işletim sistemleri seçilmeli ve Programlar da C: sürücüsüne yüklenmeli.Daha sorunsuz oluyor.
 
Son düzenleme:
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Zaman olayında bir sıkıntım yok.Wincc kurulduktan sonra değiştirmedim Time Zonu ayarlarını.
Crack programı kurmadım hiç dolayısı ile AXNFZZ klasöründe de sıkıntı yok.Managerden baktığımda C sürücüsündeki lisans dosyalarını görüyor ve chack yapabiliyorum.
İşletim sistemi C ye kurulu.
Dili ingilizce.Check yaptıktan sonra restart yaptım ama wincc hala demo da.step7 açılmıyor artık.Reapir gibi birşey mi yapsam acaba pcs7 ye.
 
Check sonucu nedir ? WinCC vb. Lisans dosyalarınızın doğru oluğuna eminmisiniz?


Orjinal Lisanslarınız zaten varsa , Ben size bu programı kullanıp Lisans olayını halletmenizi tavsiye edeceğim.

Programları ve hatta XP 'yi kurarken hata aldınızmı ?Hatırlıyormusunuz
Bazen hatalı işletim sistemi kurulumlarının Programların çalışmasını etkilediğini veya çalışmadığına şahid oldum.

Bir de ben olsam AXNFZ klasörünü D: 'ye taşıyıp .Tekrar bi CHeck RESTART yapardım.Çünkü en azından pcs7 veya WİnCC Lisansı görmeliydi.En azından biri yani

Aklıma başka birşey gelmiyor.Umarım sorununuzu çözersiniz
 
aynı sorun benımde basıma geldi ve lisansları programların kurulu oldugu c harddıskından kaldırdıp işletim sisteminin kurulu olmadıgı baska bır harddıske d ye kurdum o zaman sorun duzeldı.lisansları sistem gördü.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,879
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst