servo sürücüyle motor sürmek

burak7605

Üye
Katılım
23 Nis 2007
Mesajlar
32
Puanları
1
Yaş
39
selam arkadaşlar sew marka sürücü kulanarak ve encoder ve oppanel kullanarak motor sürmek istiyorum nasıl yapa bilirim yardıncıolanlara teşekkür ederim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Hocam encoder derken servonun kendı uzerındekı feedback encoderı ıse problem yok ama yok ben encoder kullanmak ıstıyorum dıyosan bırde plc kullanmak gerekır bunun ıcınde delta dvp14ss11rs onerırım sana delta op panel 3.8inc ten 10inc e kadar kullanabıırsın SEW IN BUYUK IHTIMAL MODBUS DA VARDIR RS485 OKUYUP COK IS YAPABILIRSIN
 
selam yunus kardeşim benim amacım servo motoru bir preste kullanıcam encoderden gelen sinyal 10cm gelince sürücüye dur diyecek pres inip kalkınca sayıcı resetlenip tekrar sürmeye başlıyacak bu döngü böyle devam edecek.

ve deyişkenleri opden yapmam gerek

servo sürücü hiç kulanmadım sew marka kullanıcagım türkçe pdf bulabilirmiyiz.veya bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hangi model istiyorsan bana yaz bensana pdf türkce yollarım ok
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst