Serra pes-20 gun controller

tekkanat10

Üye
Katılım
4 Eyl 2008
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar biz firmada robotta serra pense kullanıyoruz.Ben bu pensenin kalibrasyonlarını anlatan bir döküman arıyorum.Nasıl bulabilirim bilen varmı.
iyi çalışmalar kolay gelsin.
 
Ya bu senin pense dediğin Gun olmasın.Serra İspanyol Spot Welding uygulamaları için Gun üreten bir firmadır.Gelelim senin soruna..Elinizdeki gun için genel bir manuel gonderır firma gun ile beraber ama gunlar uygulamaya donuktur.Yani parça için özel olarak simile edilerek tasarlanır.o halde şu çıkıyor sen bu dokumanı ya serra firmasından yada aynı parçayı üreten başka bir yan sanayi firması bulacan ve onlarda varsa ve sana vermek isterlerseki verirler o zaman gidip alacan..Çok üzgünüm Gun olayında işler böyle
 
Sistemin kurulum ve teslim aşamasından sonra gerekli tüm dökümantasyon sizlere verilmişti. Ancak bulamamanız halinde [email protected] adresine mail atarak yeniden talep edebilirsiniz.
 
bahsi gecen gun'ın timer'ı(control unit.') nedir,ve servo gunmı pnömatikmi?serranın dokumanları mevcut degıl fakat baska sekılde belki yardımcı olabılırım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,887
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst