Sensörlü Tuvalet Takip Sistemi ve Dahası Yardım

barisg

Üye
Katılım
15 Eyl 2012
Mesajlar
6
Puanları
1
Selamun Aleykum Herkese Kolay Gelsin.

(Bu Konuyu Tam Olarak Nereye Açacağımı Bilmiyorum)

Bir Müşterim Tekstil Fabrikası Kuruyor ve Benden Bir Takım İsteklerde Bulundu Bunları Araştırmamı ve Kendisine Yardımcı Olmamı Yönlendirmemi İstiyor .

Fabrikada Giriş Çıkışları Parmak İzi Sistemi Dayanıksız Olduğundan Proximity Kart Sistemi İle Takip Edeceğiz .

Tuvalet Kısmına Gelcek Olursak Burada Müşterim Turnike ve Kartlı Sistem Yerine Şöyle Bir Sistem İstiyor

Tuvalette Manyetik Bir Cihaz Olacak ve Her Elemanın Kendisine Ait Bu Cihazın Algılayabileceği Bİr Cihaz . Her Eleman Tuvalete Girdiğinde Tuvaletteki Sistem Elemanların Üzerindeki Cihazı Algılayıp Dakikayı Hesaplayacak ve Verileri Bir Programa Aktaracak veya Belirlenen Süreyi Aştığında Sinyal Verecek. Yada Daha Farklı Buna Benzer Sistemler Varmı İnternetten Araştırma Yaptım Ama Bulamadım.

Yemekhane Sisteminde İse Bir Yerde Görmüş Asansör Tarzı Seri Bir Yemek Dağıtıcı Varmış Kartı Okutan Tabildotu Alıp Yerine Geçiyormuş Kimse Aşçılar la Muhattap Olmuyormuş Artık Değirmen Tarzı Bir Sistem mi Var Arka Taraftan Aşçılar Boşları Dolduruyo Ön Kısımdan Kartı Okuttukça Sistem Dönüyor ve Dolu Kısım Geliyor Bu Gibi Şeyler Tarif Etti Bunu Kullanan Firmadan Bilgi Alamadım Ama Her Ne İse Firma Bunu Kullanıyor Bu Konuda da Ciddi Araştırma Yaptım Ama Bulamadım Yine Bu ve Buna Benzer Pratik Şekilde Yemek Dağıtan Sistemler Varsa Bilgilendirirseniz Sevinirim.

Ha Yok Böyle Sistem Ama Ben Yaparım Diyen Varsa O da Olur Sıkıntı Değil Ama Sizden Ricam Acil Yardıma İhtiyacım Var.

Teşekkürler.
 
tuvalet kısmında belki bir çözüm olabilir. biraz garip gelebilir ama büyük baş hayvanlarda kullanılan bir sistem var inek sağım makinasına geliyor boynunda sılı olan verici geçiş alanında bulunan alıcı tarafından okunuyor. ineğit süt verimi filan bilgisayara kaydediliyor. youtube da arasanız bulabilirsiniz vidoları var. bu sistemi anahtarlık tarzında yapabilirseniz kapıdan kim girdi kim çıkdı kaç dakika kaldı öğrenebilirsiniz. tabi kişinin üzerinde vericinin taşınması lazım.

yemekhane sistemindede asansör uygulaması yapılabilir gibi geliyor. dönme dolap sistemi yapılırsa ve yavaş dönerse yemeklerin dökülmeyeceğini düşünüyorum.
 
Tuvalet İçin Dediğini Araştırıcam Mantıklı Geliyor :) Yemekhane Sisteminde İse Bu İşi Yapan yada Yapabilecek Kimseler Varmı ?
Tekrar Teşekkürler.
 
tuvalet sistemini daha önce ben üretmistim.sistem söyle calısıyor.yemek ve cay paydoslarına yarım saat kala giris ve cııkısları yasaklıyor.bir personelin bir günde tuvaleti kullanma sayısı sınırlanıyor.cihaz prox kart ile calısıyor.master kartların sınırsız giris cıkıs hakları var.baska ne ozellık eklemistim aklımda degil.prox personel devam takip sisteminden dönüstürmüstüm.yemekhane icin ise iş tamamen mekanik sistem.kart okutuldukca bir pencereyi veya yürüyen bandı otomatik olarak ileri yürütebilirsiniz.ancak bu iş biraz daha special bir iş.yapmaya yapılırda ugraşmaya degermi...?
 
Alarmko Tuvalet Sistemini Biraz Daha Açarmısın Yada Bununla İlgili Site Döküman Satış Kataloğu vs. Varsa Pm Olarakda Görüşebiliriz .
 
Konu Güncel Arkadaşlar Daha Fazla Bilgiye İhtiyacım Var Lütfen :confused:
 
:)sayın alarmko arkadaşımız bıraz gaddar davranmış işçilere afedersınız tuvaletı kullanan kişi ishal olmuşsa ne olacak:) tuvalete gırme hakkıda bıttı farzedelım yukarda okudum bana mantıklı gelen mesai saatı ıçınde tuvalette geçırılen zamanı işçi kimlik kartına kayıt edılebılır bu okadar zor değıl bir epromlu kımlık kartı yapılabılır işçinin tum verılerı bu kartta toplanabılır işe giriş çikiş yemekhaneye gırış çikiş gereklı olduğu yerde geçırdığı zaman bu verılerı RFİD ıle yapmak mumkun
 
Herkeze Teşekkür Ederim Bu İşi Yapacak bir Şahıs Yada Firma Mevcutmu Peki ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,802
Kullanıcılar
449,984
Son üye
riki35

Yeni konular

Geri
Üst