Tuvalet takip sistemi kartlı ve parmak izli wc sınırlandırma sistemi

tam bir ilkel düşünce yapanda yaptıranda akıl yokkkk... bu sistemin amacı pdk personel devam kontrol sistemi işe geliş gidiş için kullanılıyor ve maaş hesapları rahat takip edilip hesaplamak için üretildi gel gelelim kullanım amacına bakın yazık valla harcanan paraya ve emeğe çağ dışı bu bir türk filminde vardı adam wc de kurmalı saatle bekliyordu 2 dakikayı geçene ceza ..... çok fena erkek adama 2 dakika yeter be kardeşim
 
Vaaayyyy bee...!
Bakmışsınız bir süre sonra karaborsa WC sırası satışı başlıyor....
Düşünsenize; Adam 3 hakkını tamamlamış ama hala içinden atması gereken kötülükler var...
Ne Yapacak..? Tabiki sıkmasını iyi beceren ve yürürken bunu en az belli eden karaborsacı iş arkadaşının sıracıklarından satın alacak... Bu bir devrim yahu...:D :D :D

Haaa Bu Arada; Kayserili Değilim Bilginize... :p
 
çalışanların üzerinde ayrıca tuvalet baskısı oluşturalım iyice çıldırsınlar. adam motoru bozmuşsa 4 defa da altına yapsın. tamam çalışanları kontrol edlim ama bu kadar eziyete gerek yok bence.

daha üstüne ne yorum yapıcam üstad özetlemiş durumu :D
 
bu sistemleri kuruyorlar çoğu çalışanda neden kurulduğunu anlamıyor zaten anladığı vakitde çok geç oluyor,kapının önüne konulmuş oluyor.Geleceğin teknolojisi bizi bekliyor..
 
çalışanların üzerinde ayrıca tuvalet baskısı oluşturalım iyice çıldırsınlar. adam motoru bozmuşsa 4 defa da altına yapsın. tamam çalışanları kontrol edlim ama bu kadar eziyete gerek yok bence.
ilk aklıma gelen ilk yazılmış. bu şekilde kontrol edeceğinize daha mantıklı bir yöntem tabi bence helal lokma helal para mantığını öğretmek daha kolay olmaz mı?
 
biz o sistemi şuan çalıştığımız firmada uyguluyoruz ve çokda güzel oluyo...
 
eski çalıştığım yerde bu sistem uygulanıyordu .gayette iyi işliyordu sistem yokken çok işlek oluyordu wc ler ama sistemden sonra ihtiyacı olanlar sadece çıkıyordu wc ye
 
Çalışanına hak ettiği değeri veriyorsan zaten gereksiz yere vakit harcayacağını zannetmiyorum.Zaten tuvalette gereksiz zaman harcayan kişi yaptığı işte de aynı zamanı harcıyordur.İlla ki vakit öldürecekse tuvaleti tercih etmez başka bir yeri tercih eder sağa solu etrafı sallana sallana yapar işi yine aynı zamana getirir.Onun için böyle bir uygulamayı devreye sokmak mantıksız geliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst